Partneři a vystavovatelé na 28. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Firemní prezentace

Artechnic-Schréder, a. s.
Firma se zabývá projekcí, výrobou a dodávkami svítidel pro veřejné osvětlení, dekorativní osvětlení, slavnostní osvětlení památek a budov, průmyslové osvětlení, osvětlení hřišť a sportovišť a osvětlení tunelů.
ASPI, a. s.
Poskytovatel právních, daňových, účetních a jiných profesních informací v elektronické i tištěné podobě. Systém právních informací ASPI – standardní vybavení kanceláří státní správy, samosprávy, advokátů a jiných odborníků.
Bártek rozhlasy, s. r. o.
Ecofluid Group, s. r. o.
ELEKON, s. r. o.
Společnost se specializuje na výrobu průmyslových hodin. Pod obchodní značkou MOBATIME dodává časoměrná zařízení pro vybavení škol, nemocnic, budov; pouliční hodiny, věžní a fasádní hodiny, včetně bití a zvonění; sportovní a informační tabule.
Elektrowin, a. s.
ELKOPLAST CZ, s. r. o.
EMPEMONT, s. r. o.
FUNNY SPORT, s. r. o.
GB-geodezie, spol. s r. o.
Geometra Opava, spol. s r. o.
Komplexní geodetické a katastrální služby, DMT a ortofotomapy projekty a webovské aplikace interaktivní 3D vizualizace TERRA skenování a digitalizace dokumentací (ÚPD) a mapových podkladů.
GEPRO, spol. s r. o.
GTT, a. s.
Akciová společnost GTT realizuje výstavbu širokopásmových metalických a v současné době i optických sítí. Je provozovatelem řady menších kabelových televizních sítí a dále nabízí všem městům a obcím modernizace jejich sítí pro digitální televizi a vysokorychlostní internet.
Happy World, s. r. o
HICON – dopravní značení
Husqvarna Česko, s. r. o, odštěpný závod Jonsered
Švédská společnost Jonsered je předním světovým výrobcem motorových pomocníků pro péči o les, park a zahradu ze skupiny Husqvarna Group. Mezi hlavní skupiny výrobků patří řetězové pily, travní sekačky, křovinořezy, zahradní traktory nebo ridery.
Metal-Management, spol. s r. o.
Společnost Metal-Management vyrábí a dodává kvalitní nerezové čistírny odpadních vod pro rodinné domy, bytové domy, hotely, restaurace, provozovny, obce i města.
MMCité, a. s.
Modus, spol. s r. o.
Mopos Communications, a. s.
Mopos Communications, a. s., je poskytovatel komunikačních řešení. Nabídka společnosti je členěna do čtyřech základních oblastí: Internet, Data, Hlas, Obraz – Správa a servis IT – Systémy pro města a obce – Elektronický obchod a bazar.
Neptun Presskan, spol. s r. o.
Smalt, s. r. o.
Smaltované tabule Miroslav Mišík
SOVT-RADIO, spol. s r. o.
Bezdrátové informační a varovné systémy, radiostanice Motorola, GPS aplikace, pracoviště Vodňany a Plzeň.
Stavby silnic a želenic, a. s.
Techsonic – Jiří Křenek
Triada, spol. s r. o.
Munis – Informační systémy pro veřejnou správu, Solón – legislativní podpora, časopis Obec & finance, Deník veřejné správy, školení, semináře, konference.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme estetické kvalitní a vysoce odolné prvky městského mobiliáře a certifikované výrobky pro pozemní komunikace včetně projekčních činností.
Vega, spol. s r. o.
Webhouse, s. r. o.