Partneři a vystavovatelé na 29. DMO

Hlavní partneři

Partner

Firemní prezentace

Olympus C&S, spol. s r. o.
Společnost Olympus patří k předním světovým výrobcům digitálních fotoaparátů, digitálních hlasových záznamníků, dalekohledů a lékařských přístrojů.
Asekol, s. r. o.
Asekol, s. r. o., je kolektivní systém zpětného odběru a recyklace elektrozařízení pro skupiny 3, 4, 7, 8 a 10. (výpočetní technika, spotřební elektronika, hračky a vybavení pro volný čas a sport).
ASPI, a. s.
Váš poskytovatel komplexního systému právních informací ASPI, s kterým získáte aktuální a kompletní stav pramenů práva v České republice.
Auto Sas, s. r. o.
Prodej nových a repasovaných vozidel Multicar, servis, náhradní díly, montáž komunálních nástaveb.
AŽD Praha, s. r. o.
AŽD Praha, s. r. o., je přední český výrobce a dodavatel signalizačních a zabezpečovacích systémů pro dopravu.
Bártek Rozhlasy, s. r. o.
Varovné systémy s napojením na složky IZS (JSVV), bezdrátové a drátové rozhlasy, reproduktory, ústředny, radary, informativní zobrazování jedoucích vozidel, Bezdrátové řečnické ozvučovací systémy, megafony, světelné panely, časomíry.
BG Technik cs, a. s.
Dodavatel malé komunální a zahradní techniky, elektrocentrál a dalších motorových strojů Honda, Vari-Honda.
Červinka Czech Republic, s. r. o.
Firma Červinka Czech Republic, s. r. o., se zabývá výrobou, prodejem a servisem hasících přístrojů, hydrantových systémů a požárních dveří. Firma zajišťuje zpracování veškeré požární dokumentace.
Dirickx Bohemia, spol. s r. o.
Prodej, výroby, montáž, servis plotů, bran a doplňků pro domy, sportovní areály, zahrady, průmysl, zemědělství. Zpracování nabídky zdarma. Montáž oplocení na klíč.
Ecofluid Group, s. r. o.
Ecofluid Group projektuje a dodává biologické čistírny a chemické úpravny vody s progresivní technologií, která se vyznačuje vysokou čistící účinností.
Ekolamp, s. r. o.
Ekolamp zdarma zajišťuje sběr, svoz a recyklaci nefunkčních osvětlovacích zařízení.
Ekora, s. r. o.
Návrhy integrovaných systémů pro nakládání s biodpady, energetické využití biologicky rozložitelných odpadů, zpracování žádostí o dotace z programů EU, monitoring provozu ČOV, úřední měření průtoků, kalibrace.
Empemont, s. r. o.
Firma Empemont – bezdrátové rozhlasy, radarové měřiče rychlosti (již od 41 000 Kč) s možností ovládání i semaforu, kamerové systémy, veřejné osvětlení aj. Nadstandardní služby, přístup.
Eveco Brno, s. r. o.
Zařízení pro ekologii a energetiku. Vysoce účinné kotle pro energetické využití biomasy a fytomasy. Termické procesy a čištění spalin.
F. Berger, spol. s r. o.
Komunální technika, prodejní zastoupení všech typů zametacích strojů značky JOHNSTON z Velké Británie včetně zajištění servisu a dodávek náhradních dílů.
Flop – dopravní značení, s. r. o.
Svislé dopravní značení, vodorovné dopravní značení, svodidla, zálivky, nově středisko elektro. Na trhu jsme již 13 let. Zajišťujeme systémy pro bezpečné komunikace.
Geometra Opava, spol. s r. o.
Geodetické práce všeho druhu, geometrické plány, interaktivní 3D vizualizace, digitální ortofomapy, pasporty.
Gepro, spol. s r. o.
GIS systémy Misys a Misys-Web pro města a obce, včetně dodání dat, komplexních služeb a systémové integrace. Webová služba K-Mapy pro online informace z ISKN.
Happy World, s. r. o.
Předstravujeme Vám společnost Happy World, jejíž hlavním zaměřerním je výstavba a rekonstrukce dětských hřišť. Všechny výrobky společnosti Happy World jsou schváleny orgánem TÜV CZ a certifikovány v souladu s ČSN 1176.
Hras – zařízení hřišť, s. r. o.
Český výrobce se specializací na zařízení dětských hřišť jako např.herní sestavy, skluzavky, lanové dráhy, houpačky, kolotoče, lanové pyramidy a jiné.
Husqvarna Česko, s. r. o. – o. z. Jonsered
Jonsered tradiční výrobce kvalitního sortimentu lesní a zahradní techniky pro údžbu obcí.
Karim, spol. s r. o.
Tradiční dodavatel dětských hřišť a městského mobiliáře s 16-ti letou tradicí.
Kartografie Praha, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
Linhart, s. r. o.
Výstavba, rekonstrukce a projekce sportovišť, sportovních staveb a pokládka umělých povrchů.
Lubomír Straka – Flora Servis
Široká nabídka dětských hřišť za rozumné ceny, certifikace dle EU, kompletní služby od návrhu až po realizaci.
Modus, spol. s r. o.
Výroba vestavných a přisazených zářivkových svítidel pro kancelářské, výrobní a obchodní provozy. Výroba svítidel pro veřejné osvětlení.
Novabrik Czech, s. r. o.
Společnost Novabrik Czech, s. r. o., dodává na náš trh systém bezmaltového zdění fasád Novabrik, systém opěrných zdí Novablok a protierozní a dopravní systém Tri-Lock – Stavebnice pro dům i zahradu.
Olympus C&S, spol. s r. o.
Společnost Olympus patří k předním světovým výrobcům digitálních fotoaparátů, digitálních hlasových záznamníků, dalekohledů a lékařských přístrojů.
Raven EU Advisory, a. s.
Raven EU Advisory, a. s., je přední specializovanou poradenskou společností v oblasti dotační politiky při čerpání dotací z fondů Evropské unie a České republiky pro všechny typy žadatelů.
Replast produkt, s. r. o.
Průmyslové podlahové krytiny pro vnitřní a vnější použití a komponenty pro dopravní značení. Všechny výrobky jsou vyráběny z recyklovaného PVC.
Smalt, s. r. o.
Výrobce smaltovaných tabulí.
Smaltované tabule Miro Mišík
Smaltované uliční tabule, domové čísla, štítky pro psa, označení budov a autobusových zastávek, zákazové a příkazové tabule, vodoměrné latě.
Some Jižní Morava, s. r. o.
Významný dodavatel komunální techniky pro efektivní zimní a letní údržbuměst a obcí. Dovozce komunálních traktorů BCS, štěpkovačů Pezzolato a mulčovačů Agrimaster.
Some Sever, s. r. o.
Some Sever, s. r. o., se zabývá prodejem a servisem zemědělské, lesnické a také komunální techniky pro celoroční údržbu měst a obcí.
Stavby silnic a železnic, a. s.
Přední firma v oboru dopravního stavitelství v ČR.
Superco, s. r. o.
Dopravní značení – prodej – doprava – montáž, svislé i vodorovné dopravní značky a zařízení pro města, obce, firmy i soukromé osoby.
Treewalker, s. r. o.
Zabýváme se veškerou péčí o dřeviny v obcích i mimo ně. Nabízíme zpracování plánů péče o stromy, zajišťujeme komplexní dodávky arboristických prací.
Triada, spol. s r. o.
Munis – informační systémy pro města a obce, iMunis SMiS – portál obce pro komunikaci s občany, Obec & finance – odborné periodikum pro finanční otázky měst a obcí, Deník veřejné správy na internetu, konference, semináře a školení pro pracovníky ve veřejné správě – vzdělávací instituce akreditovaná MV ČR.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme estetické, kvalitní a vysoce odolné prvky mobiliáře a certifikované výrobky pro komunikace.
Water Treatment Alliance
Kompletní dodávka, poradenství, rekonstrukce ČOV, technologie ČOV, likvidace kalu, tlaková kanalizace, měření průtoku, instrumenty, stroje.
Webhouse, s. r. o.
Výroba (od 1900 Kč) a provoz webu (od 150 Kč/měsíc bez DPH). Stránky můžete aktualizovat sami redakčním systémem vismo s názorným prostředím nové generace (Edituj, co vidíš). Máme přes 1400 zákazníků a obchodní síť po celé ČR.
Wilo Praha s. r. o.
Dodávka čerpadel a čerpacích systémů Wilo, Wilo Emu a Salmson, dodávka čerpadel a čistírenské techniky Wilo Emu, technické konzultace, servis.
ZPA Smart Energy, s. r. o.
Poskytovatel komplexních řešení v oblasti měření a regulace – elektroměry, HDO, systémy pro sběr a přenos dat a systémy řízení veřejného osvětlení.

Katalog

Agrocar, s. r. o.
Prodej a servis zahradní, lesní, komunální techniky. Profesionální stroje pro celoroční údržbu, ochranu a obnovu ŽP. Zn. Agria, Scag, Eliet, Jensen.
Eibe Česko s. r. o.
Přední světový výrobce originálních dětských hřišť, skateparků, vniřního a sportovního vybavení základních a mateřských škol.
Femat – užitková litina, s. r. o.
Výrobce užitkové a umělecké litiny – městský mobiliář, zahradní nábytek.
Garden Studio, s. r. o.
Honor, spol. s r. o.
Výroba interiérového a veřejného osvětleníÍ, stožárů, nerozbitných svítidel, osvětlení přechodů, dopravních deformaovatelných majáčků.
K&K Řemesla, s. r. o.
Výroba státních a obecních vlajek, insignií pro starosty, státní znaky, volební urny a volební zástěny, smaltované vlnění a tabule, znaky měst a obcí.
Proman, s. r. o.
Nabízíme Vám: návrh optimálního využití Vašich prostor – dodávku stavebnicových přestavitelných konstrukcí – paletové regály – policové a archivní regály (pevné i pojízdné) a vícepodlažní – montáž zařízení – kontrolní prohlídky a servis zařízení.
Tesla, a. s.
Tesla, akciová společnost, závod Vodárenská zařízení se specializuje na kompletní dodávky přepravitelných a stacionárních úpraven vody.
Velebný & Fam, s. r. o.
Vyrábíme slavnostní a venkovní vlajky zhotovené výšivkou nebo tiskem včetně žerdí a stojanů. Zhotovujeme nášivky, znaky, erby, stolní vlaječky apod.

Partneři a vystavovatelé na 28. DMO