Partneři a vystavovatelé na 31. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Firemní prezentace

Komerční banka, a. s.
Komerční banka patří k nejvýznamnějším bankovním institucím v ČR a v regionu střední a východní Evropy. Je součástí mezinárodní skupiny Société Générale a poskytuje komplexní služby drobného, podnikového, municipálního a investičního bankovnictví. Další společnosti finanční skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
ELEKTROWIN a. s.
Kolektivní systém ELEKTROWIN zajišťuje oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na skupiny 1, 2 a 6 (velké domácí spotřebiče, malé domácí spotřebiče a elektrické nářadí a nástroje).
Národní koordinační skupina pro digitalizaci televizního vysílání
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
AGROCAR s.r.o.
Víceúčelový dvounápravový nosič nářadí agria 6600 Ventrac 4x4. Stroj je ideální pro celoroční údržbu chodníků měst a obcí, a to díky obratnosti, malému poloměru otáčení a krátké zástavbě.
AQ SPOL s. r. o.
Výroba, prodej čerpací techniky, servis, montáž výrobků firem Ebara, Elbi, Sumoto a výroba kalových čerpadel AQK a technologických celků pro systémy TLAKOVÉ KANALIZACE obcí.
Artechnic-Schréder a. s.
Artechnic-Schréder, a. s., se zabývá projekcí, výrobou a dodávkami svítidel pro veřejné, dekorativní, slavnostní osvětlení, osvětlení hřišť, sportovišť a tunelů.
Auto SAS s. r. o.
Prodej nových, repasovaných a použitých vozidel MULTICAR. Servis po celé ČR. Prodej náhradních dílů.
AŽD PRAHA s. r. o.
AŽD PRAHA – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, varovné systémy JSVV, radary, kamerové systémy.
Betonbau, s. r. o.
Výrobce: čistírny odpadních vod do 2000 EO, vodojemy, čerpací nádrže a jímky, požární nádrže.
CIME, s. r. o.
Dodavatel profesionální techniky pro všestranné použití v komunálním sektoru a údržbu zelených ploch (traktory, sekačky, vyžínací ramena atd.).
DATRON, a. s.
DATRON, a.s., je dodavatelem IT služeb a IT řešení již od roku 1991. Klíčové aplikace společnosti DATRON jsou pro oblasti: e-Learning, elektronické kurzy, HelpDesk, portálové řešení.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej – výroba – montáž – servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. Životnost 40–70 let.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
FUNNY SPORT s. r. o.
Víceúčelová hřiště – 14 sportů – sportovní povrchy – stavby – umělé trávníky – dětská hřiště – komplexy – badminton – tenis – golf – minigolf – hokejbal – mantinely.
GB – geodézie, spol. s r. o.
Přední zeměměřičská firma – komplexní geodetické práce a služby, geodetické práce a služby, geografické informační systémy – GIS, technické mapy měst, digitalizace, skenování.
GEPRO spol. s r. o.
Geografický informační systém Misys pro města a obce, dodávky dat a komplexní služby.
Happy World s. r. o.
Představujeme Vám společnost Happy World, jejíž hlavním zaměřením je výstavba a rekonstrukce dětských hřišť. Všechny výrobky společnosti Happy World jsou schváleny orgánem TÜV CZ a certifikovány v souladu s ČSN 1176.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně – orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Husquarna Česko s. r. o., DIVIZE JONSERED
Prodejce lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
HW – PANTY s. r. o.
Sanace – vysoušení zdiva mechanickými metodami se 100% účinkem a zárukou. Nerez ocelové desky HW. Podřezání zdiva. PE folie. Rychle – odborně – levně.
Inge BRNO, s. r. o.
Prodej a servis komunální techniky. Sezónní pronájmy. Vozidla vyrobená na míru.
KARIM, spol. s r. o.
Karim, spol. s r.o., je tradičním českým výrobcem dětských hřišť a městského mobiliáře od roku 1992. Kompletní servis od počáteční studie až po montáž, nebo následné revize.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
Konica Minolta Business Solutions Czech, spol. s r. o.
Konica Minolta je jedním z nejvýznamnějších světových výrobců a dodavatelů komplexních tiskových řešení a zabývá se optimalizací, prodejem či pronájmem tiskové a kopírovací techniky a poskytováním servisních služeb.
MODUS, spol. s r. o.
Výroba interiérových zářivkových svítidel, průmyslových svítidel a světlometů. Tradiční výrobce svítidel pro veřejné osvětlení.
OSTRATICKÝ spol. s r. o.
Výroba a prodej speciální zemědělské techniky pro údržbu zeleně a komunální služby, pro malé obce i profesionální firmy zabývající se službami.
PFT, s. r. o. – Prostředí a fluidní technika
PFT, s. r. o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující problémy. Hospodaření s dešťovými vodami, protipovodňová ochrana, regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatická doprava splašků.
R.D.Engineering, s. r. o.
R.D.Engineering s. r. o., se specializuje na oblast radiokomunikačních sítí, systémů pro varování a vyrozumívání obyvatelstva, GPS systémů pro sledování a lokalizaci, obecní drátový a bezdrátový rozhlas.
REMIS, s. r. o.
Vyrábíme a dodáváme prvky městského mobiliáře a prvky zahradní architektury.
SIACITY s. r. o.
Výroba, dodávka a montáž ucelených řad městského mobiliáře (lavičky, zastávky, označníky apod.) Moderní design, dlouhobé záruky, odolnost.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Výroba smaltovaných tabulí, domovních čísel, uličních tabulí, státních znaků, erbů obcí a měst, informační značení, označení autobusových zastávek.
SOME Jižní Morava s. r. o.
Významný dodavatel komunální techniky pro efektivní zimní a letní údržbu měst a obcí. Dovozce komunálních traktorů BCS, štěpkovačů PEZZOLATO a mulčovačů AGRIMASTER.
SOVT-RADIO s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy. Bezdrátové informační a varovné systémy. Radiostanice.
STAVOPROJEKTA spol. s r. o.
Centrum stavebních informací firmy STAVOPROJEKTA nabízí služby projektantům a architektům včetně prodeje odborné stavební literatury.
Treewalker, s. r. o.
Zabýváme se veškerou péčí o stromy v obcích i mimo ně. Zajišťujeme komplexní dodávky arboristických prací: řez, výsadba, kácení, štěpkování a plány péče.
Triada, spol. s r. o.
Munis – informační systémy pro města a obce, iMunis SMiS – portál obce pro komunikaci s občany, Obec & finance – odborné periodikum pro finanční otázky měst a obcí, Deník veřejné správy na internetu, konference, semináře a školení pro pracovníky ve veřejné správě – vzdělávací instituce akreditovaná MV ČR.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme kvalitní, vysoce odolné a estetické prvky mobiliáře a certifikované výrobky pro komunikace.
www.mestskymobiliar.cz
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvorba webových stránek měst a obcí s redakčním systémem vismo. Více na www.webhouse.cz.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer ČR, a. s. – Váš poskytovatel komplexního systému právních informací ASPI, s kterým získáte aktuální a kompletní stav pramenů práva v České republice.

Katalog

FLORAVIL, s. r. o.
Firma Floravil, s.r.o., oživuje vzhled veřejných prostranství pomocí pozemních květinových nádob, závěsných sestav a dominant-pyramidy, návěští, sochy…
K & K Řemesla s. r. o.
Materiál k přípravě voleb do Evropského parlamentu v červnu 2009.
Kränzle, spol. s r. o.
Zastoupení firem Kränzle a Columbus v ČR. Prodáváme profesionální zametací, parní a čisticí stroje a úklidovou techniku firem Unger, Soteco, Vikan, Chemfuture, 3M, R+M, Oertzen, Signum, Kiekens. Nabízíme chemické čisticí a konzervační prostředky.
N.O.P.O.Z.M. s. r. o.
Výroba komunální techniky a sportovního zařízení.
PROMOS trading, spol. s r. o.
Váš partner pro gastronomii a prádelenství – projektování, prodej, montáž, servis – dodávky kuchyní na klíč, servisní práce – držitel certifikátu ISO 9001:2001
STUDIO AXIS, spol. s r. o.
Celoživotní vzdělávání ve stavebnictví, správě majetku, památkové péči, právních předpisech, managenentu atd. Akreditace u MV ČR pro vzdělávání úředníků.
Vítězslav Smitka Dřevovýroba BALKON
Vyrábíme certifikovaná dětská hřiště na venkovní použití, výstavba a rekonstrukce veřejných dětských hřišť s oplocením. Městský mobiliář a základní vybavení sportovišť.
Zámečnictví ZAMAZAL
Zámečnická firma zabývající se výrobou městského mobiliáře již od roku 1994.

Partneři a vystavovatelé na 30. DMO