Partneři a vystavovatelé na 37. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna a. s.
Díky zázemí a know-how rakouské Erste Group má Česká spořitelna široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, které může nabídnout jako optimální řešení. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění, jejichž řada se každoročně rozšiřuje o další tuzemské, ale i zahraniční ceny. Česká spořitelna se stala v jubilejním desátém ročníku soutěže Fincentrum Banka roku 2011 Bankou desetiletí a poosmé v řadě si odnáší titul Nejdůvěryhodnější banka roku. Generální ředitel Pavel Kysilka získal ocenění Bankéř roku.
Česká pošta, s. p.
Česká pošta, s.p. se s více jak třemi tisíci poboček a zhruba 30 000 zaměstnanci řadí mezi největší zaměstnavatele v České republice. Denně přepraví 4 000 000 zásilek, které jsou z 91 % doručeny již druhý den. Naši doručovatelé denně absolvují vzdálenost rovnající se dvojnásobku vzdálenosti okolo rovníku. Ročně projdou rukama našich pracovníků balíky o souhrnné hmotnosti, která odpovídá 1300 vagonům plně naloženým uhlím. Jsme také předním poskytovatelem řešení v oblasti eGovernmentu a aktivním partnerem státní správy v komunikaci mezi jednotlivými složkami státní správy a občanem.
ELEKTROWIN a.s.
Kolektivní systém ELEKTROWIN zajišťuje oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na skupiny 1, 2 a 6 (velké domácí spotřebiče, malé domácí spotřebiče a elektrické nářadí a nástroje).
Husquarna Česko s. r. o.
Výrobce zahradní, lesní a komunální techniky.
AQ SPOL s. r. o.
Výroba, prodej čerpací techniky, servis, montáž výrobků firem Ebara, Elbi, Sumoto a výroba kalových čerpadel AQK a technologických celků pro systémy TK obcí.
Artechnic – Schréder a. s.
Osvětlovací soustavy pro veřejné, dekorativní a slavnostní osvětlení, osvětlení tunelů, sportovišť a přechodů pro chodce, svítidla LED & Green Light.
AŽD Praha s. r. o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy.
Bel-Czech TRADE s. r. o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
Bonita Group Service s.r.o.
Vyrábíme a instalujeme zcela nové certifikované herní prvky a sestavy na dětská hřiště splňující normu ČSN EN 1176. Vsaďte na českou kvalitu!!!
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Kontrolní, zprostředkující a implementační subjekt pro dotační programy EU. Příspěvková organizace Ministerstva pro místní rozvoj. Provozovatel Regionálních Informačních Servisů a Mapového Serveru CRR ČR.
CERNIN s. r. o.
Moderní technologie zpracování biologicky rozložitelného odpadu jedním strojem. Výroba kompostáren dle individuálních požadavků zákazníka.
www.kompostarny-cernin.cz
COLMEX s.r.o.
Venkovní fitness hřiště pro seniory a mládež. Zpracování projektu od A do Z a kompletní instalace na klíč.
Český úřad zeměměřický a katastrální
Projekt RÚIAN (základní registr územní identifikace, adres a nemovitostí) je nedílnou součástí projektu základních registrů veřejné správy.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej, výroba, montáž, servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. Životnost 40–70 let.
DPA s. r. o.
Vyvíjíme mapová řešení a data pro státní správu a veřejné portály. Výsledkem jsou webové aplikace nebo tištěné mapové produkty.
Easy Software s.r.o.
Dodavatel systému Easy project – systém pro řízení projektů místních samospráv.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
E.ON Energie, a.s.
Energetická společnost E.ON je iniciátorem soutěže E.ON Energy Globe Award ČR.
FLORA SERVIS
Český výrobce prvků pro veřejná dětská hřiště, certifikovaných dle platných norem ČSN EN 1176 Kompletní nabídka od návrhu přes výrobu až po realizaci.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, sportovní povrchy, tenisové kurty, rekonstrukce hřišť, umělé trávníky, EPDM, antuka, čištění umělých trávníků.
Galileo Corporation s. r. o.
Dodavatel webových stránek, interaktivních map, panoramatických fotografií a dalších služeb pro obce, města, mikroregiony a příspěvkové organizace.
GARDEN STUDIO s. r. o.
Prodej a servis komunální a zahradnické techniky pro profesionální využití. Technika pro kompostárny a sběrné dvory.
GEPRO spol. s r. o.
Geoportál GEPRO – ortofotomapa, katastrální mapa, topografické mapa a přes 50 pasportů pro města, obce a občany. Vše dostupné online. Základ zdarma.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Institut pro místní správu
Institut nabízí vzdělávání pro státní správu a samosprávu. Pro široké spektrum zájemců rovněž připravuje kurzy "na klíč" podle jejich požadavků.
KARIM, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce dětských hřišť a městského mobiliáře s dvaceti lety zkušeností v oboru.
Kartografie Praha, a. s.
Kartografické vydavatelství a nakladatelství.
Kränzle, spol. s r. o.
Velko i maloobchod s čistící a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, chemie a pomůcky na úklid.
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce svítidel pro kancelářské a průmyslové objekty, svítidel pro veřejné osvětlení. Nově i svítidel s LED zdroji!
P&L, spol. s r. o.
Traktory Kioti a komunální technika pro celý rok od firem m.e.a.a.t., Marolin, Eco Technologies, Schliesing, Tuchel, Zappator, S&C.
PFT, s. r. o.
PFT, s. r. o., je dodavatelem kanalizačních armatur na regulaci odtoku z odl. komor a dešťových nádrží, systém GULLIVER pro pneumatickou dopravu splašků.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, zahradních stupňů, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Projekce zahradní, krajinná a GIS, s. r. o.
Autorizovaný atelier zpracování PD úprav veřejných prostranství obcí, krajinné zeleně, pasporty zeleně a její posouzení, vyhodnocuje provozní bezpečnost stromů.
PSK ASM s.r.o.
PSK ASM s.r.o. je specialistou na kompletní dodávku sportovních staveb, od projektu malého hřiště až po realizaci velkého sportovního areálu.
Regionální rada regionu soudržnosti Střední Čechy
Regionální rada a její úřad jsou zřízeny za účelem implementace Regionálního operačního programu. Program se soustředí na podporu rozvoje regionu ve třech základních oblastech: v dopravě, cestovním ruchu a integrovaném rozvoji území.
SOME Jindřichův Hradec s. r. o.
Společnost SOME Jindřichův Hradec, s. r. o., se zabývá prodejem zemědělské, komunální a lesnické techniky včetně poskytování prodejních služeb (servis, prodej náhradních dílů).
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Bezdrátové rozhlasy, měřiče rychlosti, radiostanice, LED osvětlení.
TENNIS Zlín, a. s.
Firma se zabývá stavbou a rekonstrukcí hřišť s umělým povrchem, povrchy pro dětská hřiště, dětské hrací sestavy a venkovní posilovací stroje.
Triada, spol. s r. o.
Společnost Triada patří k významným dodavatelům software a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti také vydává odborný časopis Obec a finance a zabývá se organizací konferencí a vzdělávacích seminářů.
Urbania, s. r. o.
Český výrobce prvků mobiliáře určeného pro veřejná prostranství. Zdarma zpracování cenové nabídky. Komplexní dodávka – studie, doprava, montáž.
Vega, spol. s r. o.
Nakladatelství časopisu Stavebnictví a interiér a Stavební technika. STAVEBNICTVÍ A INTERIÉR je nejstarší materiálově zaměřený časopis u nás.
WEBHOUSE, s. r. o.
WEBHOUSE, s. r. o., dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systémem VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je Sytém ASPI.

Katalog

ALERION s. r. o.
ALERION s. r. o. je českým výrobcem a dodavatelem vlajek, praporů, žerdí, znaků, vlajkových stožárů, vlaječek, odznaků a dalších symbolů s více než dvanáctiletou tradicí.
Certifikační autorita katastrálních informací s. r. o.
Certifikace pozemkové držby, poradenství v oblasti katastru nemovitostí, zpracování znaleckých posudků, vytyčování hranic a řešení sousedských sporů.
Československá obchodní banka, a. s.
ČSOB je významným poskytovatelem finančních služeb v ČR. Své služby nabízí všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům a také korporátní klientele.
Eibe Česko s. r. o.
Dodáváme herní prvky pro dětská hřiště, překážky pro skateparky, vnitřní vybavení mateřských škol a dětské hračky.
www.eibe-shop.cz
Fispoclean s. r. o.
Prodej-servis-půjčovna úklidové a čistící techniky – vysavače, mycí stroje, zametací stroje, vysokotlaké čističe, extraktory, sněhové frézy.
GORDION, s. r. o.
Společnost GORDION, s. r. o., se specializuje na poradenství v oblasti veřejných zakázek a poskytování certifikovaného elektronického nástroje EGORDION.
JD Rozhlasy s. r. o.
Výroba a montáž rozhlasové a ozvučovací techniky (systém AMO), úsporné veřejné osvětlení, výroba LED svítidel, měřiče rychlosti, dotační poradenství.
K&K řemesla
Nabídka materiálu pro organizaci voleb v roce 2012.
Nakladatelství C. H. Beck
Nakladatelství C. H. Beck publikuje odborné tituly zaměřené na všechny obory práva a klíčová díla z oblasti ekonomie. Dále vydává recenzované odborné měsíčníky a čtrnáctideník Právní rozhledy.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Uliční tabule, domovní čísla, erby, znaky obcí, dopravní značky, hřbitovní štítky, označení psů, potrubní štítky, plasty, fólie, vodoměrné latě, informační systémy.
TKF spol. s r. o.
Výrobně-produkční společnost zaměřující se na potřeby obcí a měst v oblasti pořádání venkovních akcí. V sortimentu najdete stany, nafukovadla a další.
WALKER reklama s. r. o.
Všechny druhy tiskovin včetně grafického zpracování a fotografování. Tisk na trička. Výroba nejrůznějších tabulí a pamětních desek.

Partneři a vystavovatelé na 36. DMO