Partneři a vystavovatelé na 42. DMO

Generální partner

Hlavní partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a.s.
Česká spořitelna nabízí svým klientům široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, a to i díky zázemí a know how Skupiny Erste. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění. Letos byla Česká spořitelna v soutěži Banka roku zvolena pojedenácté v řadě za sebou Nejdůvěryhodnější bankou roku a získala také první místo v kategorii Banka bez bariér. Podle hodnocení amerického časopisu Global Finance je Česká spořitelna nejlepší bankou v České republice a podle magazínu World Finance je Investiční společnost České spořitelny (ISČS) nejlepší investiční společností na trhu.
E.ON Energie, a.s.
Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působí od roku 1998. Dodává elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě. V rámci energetické skupiny v České republice je akciová společnost E.ON Energie zodpovědná za oblast obchodování s elektrickou energií a plynem na českém trhu.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION je českým výrobcem vlajek a praporů, vlajkových stožárů, žerdí a souvisejících produktů. Nabízí profesionální služby od originálního návrhu až po precizní výrobu.
Atregia s.r.o.
Komplexní řešení projektů v oblasti zahradní a krajinářské architektury, GIS a zpracování žádostí o dotaci, vč. dotačního managementu.
AukceJinak.cz
Společnost AukceJinak.cz je Vaším partnerem v úsporách energií, úvěrů, pohonných hmot a telco služeb. Na trhu působí přes 5 let a má zkušenosti s veřejnými zakázkami.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, měřiče rychlosti, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti
Bel – Czech TRADE, s.r.o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské techniky včetně příslušenství.
BONITA GROUP SERVICE s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej krmných míchacích vozů, mobilních kompostáren, pojízdných nádrží na motorovou naftu, dezintegrátorů pro bioplynové stanice.
COLMEX s. r. o.
Společnost COLMEX s. r. o. patří počtem svých realizací mezi největší dodavatele venkovních fitness strojů v Evropě. Zpracování projektu od A do Z.
EKONA – Čištění odpadních vod
Český výrobce čistíren odpadních vod a dalších výrobků pro vodní hospodářství. VH projekce, servis, poradenství.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Prodej, výroba a servis strojů a technologie pro zpracování bioodpadů.
Euroforum Group, a.s. – ProVenkov, s.r.o.
Kompletní služby při získání a administraci dotací, administrace výběrových řízení, podpora venkova v oblasti ekologie, poradenství v oblasti vodního hospodářství.
www.provenkov.cz
Eurowater, spol. s r.o.
Odkyselování, odželezování, odmanganování, odstranění amonných iontů a další procesy úpravy surové vody na pitnou BEZ použití CHEMIKÁLIÍ. Návrh technologie, dodávka, montáž, servis
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, víceúčelová hřiště, umělé trávníky, sportovní povrchy, EPDM, COURTSOL, doplňkové vybavení hřišť
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense s.r.o.
Geosense je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1000 obcí oceňuje spolehlivost, uživatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
MISYS a Geoportál GEPRO je nejrozšířenější GIS řešení v České republice. S rozšířením o desítky pasportních modulů je využívá téměř 2000 obcí a měst. Vyzkoušejte je zdarma také vy.
Gold Return, s.r.o.
Firma se zabývá výstavbou a renovacemi sportovišť. Naše servisní služby zahrnují posudky, návrhy renovací a ekonomické realizace sportovních povrchů, oplocení a mantinelů.
Hicon – dopravní značení s.r.o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně orientačních systémů, značení cyklotras a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut pro veřejnou správu Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MV ČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-TEC CZECH, spol. s r. o.
I-TEC CZECH, spol. s r. o. se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 18 let. Na český trh dodáváme lehká užitková vozidla znařky Piaggio, Bonetti a Victoria Giotti
IterSoft s.r.o. Choceň
Software pro vlastníky a správce lesů. Moderní vedení lesní hosp. evidence v souladu se zákonnými požadavky. Přehled – výnosy a náklady, lesnické mapy v PC i v mobilu.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), veřejné osvětlení, úsporné LED osvětlení interiéru a exteriéru, měřiče rychlosti a elektronické zabezpečovací systémy
KARTOGRAFIE PRAHA a. s.
Kartografické vydavatelství a nakladatelství se zakázkovou činností
KRÄNZLE spol. s r.o.
Velko i maloobchod s čisticí a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, úklidové vozíky, chemie a pomůcky na úklid.
Laski, s.r.o.
Firma LASKI, s.r.o. se zabývá výrobou komunální techniky. Mezi stěžejní stroje patří frézy na pařezy, štěpkovače, drážkovače, zametací kartáče, vysavače na listí atd.
MB Systems s.r.o.
Výrobce a dodavatel veřejného LED osvětlení, osvětlení sportovišť a parků, administrativních budov, výrobních závodů
MINAM servis a.s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky značky MULTICAR, HAKO Citymaster včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby MULTICAR
mmcité 1, a. s.
mmcité – nejen výrobce a prodejce kvalitního mobiliáře. Také partner všem, kteří chtějí vytvořit ve veřejném prostoru něco mimořádného. Oslovujeme všechny, cílem je dokonalý projekt.
MODUS, spol. s r.o.
Výroba zářivkových, výbojkových a LED svítidel pro interiérové i exteriérové osvětlení
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
Pipelife Czech s.r.o.
Společnost je výrobcem a prodejcem plastových potrubních systémů pro inženýrské sítě i vnitřní instalace. Nabízíme nejširší výrobní sortiment z PVC, PE a PP v České republice.
POWER EXCHANGE CENTRAL EUROPE, a.s.
Provozujeme největší trh s elektřinou a plynem ve střední a východní Evropě a nově nabízíme nákup i koncovým zákazníkům. Jsme součástí skupiny Burzy cenných papírů Praha a CEESEG.
PozGeo, s.r.o.
Geografické informační systémy, pasporty, účelové a orientační mapy obcí, geometrické plány, inženýrská geodezie, vytyčování staveb, pozemkové úpravy, inženýrská činnost
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s. se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další PE výrobky.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
SAFE TREES, s.r.o.
Firma je tvořena 15 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SEZAKO Prostějov s. r. o.
Jsme česká firma s více než 20letou působností po ČR, provádíme čištění a monit. kanalizací, čištění dešťových vpustí, vodotečí, rybníků, odsávání a čištění nádrží na ČOV.
Slavia pojišťovna a. s.
Slavia pojišťovna má tradici již od roku 1868. Naše společnost chce být pro své klienty vždy první volbou a nabídnout jim inovativní a nejvýhodnější produkty.
SOVT-RADIO spol. s r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče
SYNPRO Severní Morava s.r.o.
Prodej a servis komunálních techniky, samosběrných zametacích vozů, malotraktorů s příslušenstvím a vybavení kompostáren a sběrných dvorů.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
UniConsulting s.r.o.
Poskytujeme dotační poradenství po celou dobu realizace projektu. Zaměřujeme se na fondy EU i národní zdroje. Cíleně se specializujeme na dotace v potravinářství a zemědělství.
Urbania s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, zastávkové přístřešky.
VITALpark.cz s.r.o.
Vyrábíme venkovní fitness stroje pro obce a města české výroby a kvality. Volte kvalitu, nadstandardní servis a dejte přednost českým výrobkům! Rozhýbeme Česko od Aše po Slezsko!
Vydavatelství Profi Press s.r.o.
Časopis Komunální technika je zaměřený na veškerou techniku pro komunální služby. Je určen především těm, kdo odpovídají za údržbu měst a obcí.
www.komunalweb.cz
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Wolters Kluwer, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.
ZEPRIS s.r.o.
Společnost Zepris se specializuje na pokládku potrubí. Spektrum činnosti se rozprostírá od kompletního zasíťování území, sanací stávajícího potrubí, výstavby technologických objektů…

Katalog

FLORAVIL, s.r.o.
Dodáváme mobiliář Green City pro květinovou výzdobu veřejných prostranství i interiérů, směsi semen Tézier pro květinové louky, rohože Nidagravel pro zpevnění štěrkových ploch, aj.
SHOCart, spol. s r.o.
Zpracování a tisk veškerých mapových materiálů (mapy, atlasy, průvodce, vývěsní mapy apod.)
Smaltovna Mišík, s.r.o.
domovní čísla, uliční tabule, erby obcí, státní znaky, hřbitovní čísla, informační tabule, známky pro psy, dopravní značky

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů

Partneři a vystavovatelé na 41. DMO