Partneři a vystavovatelé na 47. DMO

Generální partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a.s.
Komerční banka je mateřskou společností Skupiny KB a je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Patří mezi přední bankovní instituce v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, municipálního, podnikového a investičního bankovnictví. Další společnosti Skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, leasing, spotřebitelské úvěry a pojištění.
ACER WOODWAY s. r. o.
Zaměřujeme se na výrobu dětských akátových hřišť, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Dotace, varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, úsekové měřiče rychlosti, informativní měřiče, veřejné osvětlení, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti
Berger-Huck s. r. o.
Výrobce a dodavatel sportovních a ochranných sítí Huck, dětských lanových hřišť Huck, sportovních žíněnek Berger a sportovního hliníkového vybavení Haspo.
BMH spol. s r. o.
BMH – jsme firma s nejmodernější technologií, která se zabývá bezvýkopovou sanací kanalizací.
Bonita Group Service s. r. o.
Kvalita a bezpečnost. Pro všechny. To je charakteristika produktů naší výrobní společnosti Bonita Group Service s.r.o., které nabízíme již 10 let, a to v souladu s EN normou a certifikací TÜV.
CERNIN s. r. o.
Výroba a prodej mobilních kompostáren určených pro zpracování rozmanitých druhů biologicky rozložitelného odpadu jako je tráva, listí, dřevěné štěpky, větve do průměru 5 cm, odpady ze zeleně.
Clean4you s. r. o.
Stavíme workoutová hřiště a fitness doplňky pro obce a města po celé ČR. Hřiště z certifikovaných materiálů jsou odolná a bezúdržbová. Přinášíme kompletní služby od 3D návrhu po finální realizaci.
Cleerio
Cleerio (dříve Geosense) provozuje online mapový informační systém. Systém zobrazuje územní plány, inženýrské sítě a pasportní vrstvy v jedné mapě. Usnadňuje obcím evidenci a správu majetku.
COLMEX s. r. o.
COLMEX® patří mezi největší certifikované výrobce a dodavatele venkovních posiloven a street workout parků s více jak 1000 ověřenými realizacemi.
Deta spol. s r. o.
Jsme český výrobce autobusových zastávek, přístřešků na kola, kuřáckých přístřešků a mobiliáře. Máme širokou nabídku mobiliáře, např. laviček, ohrazení a zastřešení kontejnerů, přírodní tělocvičny aj.
ECO LED SOL s. r. o.
ECO LED SOL s.r.o. realizuje výměny veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy.
Ekosvětlo s. r. o.
Ekosvětlo s.r.o. je specialista na systémy osvětlení průmyslových a logistických hal, sportovišť, veřejného osvětlení, osvětlení reklamních ploch, ale i kanceláří a prostor se specifickými požadavky.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, zařízení pro levné opravy cest, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
ENERGREEN PROJEKT s. r. o.
Prodej a servis komunálních strojů, vybavení kompostáren a sběrných dvorů. Např. biodrtiče Carravaggi, štěpkovače GLD,kolové nakladače EVERUN, překopávače WASTE, bubnová síta WS a další.
EUROGREEN CZ s. r. o.
Komplexní nabídka služeb a produktů pro sportovní areály a obce. Nabídka komunální a zahradnické techniky značky ISEKI, GOUPIL, GEM, OREC, ZEMMLER.
www.iseki.cz
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení "Hřiště na klíč" od projektu až po realizaci.
Galileo corporation s. r. o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
GEPRO spol. s r. o.
GEPRO – přední dodavatel GIS v České republice. Zajišťuje standardní i cloudové GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO. Kvalitní služby spokojeným uživatelům poskytuje již 25 let.
Gold Return, s. r. o.
Firma se zabývá výstavbou a renovacemi sportovišť. Naše servisní služby zahrnují posudky, návrhy renovací a ekonomické realizace sportovních povrchů, oplocení a mantinelů.
grantEX s. r. o.
Společnost grantEX je přední českou poradenskou společností v oblasti dotací a veřejné podpory. Klientům poskytujeme prvotřídní, profesionální služby s garancí a důrazem na dlouhodobou spolupráci.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a. s.
Pojištění majetku, odpovědnosti, úrazu i vozidel pro jednotlivce, podnikatele, bytová družstva, obce, zájmová sdružení. Pojištění členů sboru dobrovolných hasičů.
Hellstein spol. s r. o.
Výrobce moderních čistíren odpadních vod. Bezúdržbový provoz, vysoká účinnost čištění. Jediné moderní třístupňové čištění v České republice.
Hlášenírozhlasu.cz
Provozovatel služby Hlášenírozhlasu.cz, inf. systémů a webů pro města a obce. Za startem společnosti stojí ocenění zakladatelů od Akademie věd ČR při studiích na VUT a Masarykově univerzitě v Brně.
HPN projekt s. r. o.
Pasportizace místních komunikací. Pasporty a projekty dopravního značení. Prodej dopravního značení. Montáž dopravního značení.
HŘIŠTĚ 8D, s. r. o.
Přes 14 let navrhujeme a vyrábíme dětská hřiště s důrazem na bezpečnost, kvalitu a kreativitu. Díky spojení tradičních a moderních materiálů a preciznímu zpracování jsou hřiště 8D téměř nezničitelná.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut pro veřejnou správu Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MV ČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-TEC Czech spol. s r. o.
I-Tec Czech, s.r.o. – Univerzální komunální vozidla – nosiče nástaveb a příslušenství pro celoroční údržbu měst a obcí.
IVRATECH-CZ s. r. o.
Zajišťujeme na celé Moravě prodej a servis komunální techniky. Specializujeme se na dodávku strojů a vybavení pro sběrné dvory, kompostárny a stroje pro snížení imisní zátěže.
Komunální technika, s. r. o.
Společnost Komunální technika, s.r.o. dodává městský mobiliář, podzemní kontejnery, plastové popelnice a kontejnery.
LASKI s. r. o.
Výroba komunální techniky – frézy na pařezy, štěpkovače, vysavače listí.
Meva a. s.
Tradiční dodavatel nádob na odpad a vybavení pro města, odpadářské firmy a průmysl.
MINAM servis a. s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky Multicar, HAKO Citymaster včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby. Prodejce traktorů KIOTI Mechron.
MODUS, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce osvětlení. Výroba (nejen) veřejného osvětlení s vlastními LED moduly s čipy OSRAM/CITIZEN. Vlastní výroba (25 000 ks/týden), vlastní vývoj a zkušební laboratoře.
Neogenia s. r. o.
Mobilní rozhlas: 1. ucelená platforma pro přímou komunikaci s občany. Informujte občany, vyhlaste krizové řízení nebo obecní referendum a získejte zpětnou vazbu za pár minut a z jediného systému.
Obcejinak.cz
Projekt Obcejinak.cz pomáhá malým a středním obcím a městům s optimalizací nákladů v oblasti elektrické energie, zemního plynu, odpadového hospodářství nebo s přefinancováním stávajích úvěrů.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
www.nakladacemultione.cz
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích tvarovek, silničních a chodníkových obrubníků, bezbariérových zastávkových obrubníků, městského mobiliáře a obkladových fasádních desek.
PRESSKAN system, a. s.
PRESSKAN system, a.s. je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN®, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii vč. šachet.
Prostředí a fluidní technika s. r. o.
PFT, s.r.o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující: regulaci odtoku a čištění pomocí česlí v odlehčovacích komorách a dešťových nádržích, pneu ČSOV pro čerpání splašků.
PYTLÍK, a. s.
Firma PYTLÍK, a. s., patří mezi výrobce a dodavatele výrobků z PE, v 95 % z recyklovaného materiálu. Mezi stěžejní produkty patří odpadové sáčky, pytle a fólie.
SAFE TREES, s. r. o.
Firma je tvořena 20 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SATERNUS DĚTSKÁ HŘIŠTĚ s. r. o.
Přední výrobce herních souprav na dětská, sportovní a workoutová hřiště. Kompletní realizace na klíč – projekční činnost, výroba, výstavba, servisní služby, individuální přístup.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992) – dodavatel inovativních řešení pro venkov. Telemetrie pro decentrální ČOV, veřejné i objektové osvětlení, sportovní LED panely, fotovoltaické systémy budov.
SDO Technika s. r. o.
Prodej, servis komunální a zahradní techniky, kvalitních kompostérů a nádob na odpad pro obce.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
SWIETELSKY stavební s. r. o.
Společnost SWIETELSKY stavební s.r.o. je zaměřena na poskytování komplexních stavebních služeb v oboru dopravních, inženýrských a pozemních staveb.
TEDOM a. s.
Zabýváme se výrobou kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla. Nabízíme dodávku, financování a provozování kogeneračních jednotek v obecních budovách.
TNT Consulting, s. r. o.
Poskytujeme komplexní služby a poradenství v oblasti získávání a managementu dotací z EU a národních zdrojů a v oblasti veřejných zakázek. Zabýváme se dotacemi z OPŽP, IROP, MMR, MZE, MŽP, SFDI, SZIF.
Triada, spol. s r. o.
Společnost Triada, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
Urbania, s. r. o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Zastávkové přístřešky, stojany na kola, cykloboxy, nádoby na květiny, lavičky, odpadkové koše, informační systémy.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.

Katalog

Agrostis Trávníky, s. r. o.
Trávníky, osiva, květnaté louky, hnojiva, poradenství
FLORAVIL, s. r. o.
Závěsné sestavy pro květinovou výzdobu sloupů, konstrukce pro květinové pyramidy, velké květináče, ... Směsi květinových semen a cibulovin. Rohože pro zpevnění štěrkových ploch.
Kärcher spol. s r. o.
Kärcher je předním světovým dodavatelem účinných čisticích systémů jako jsou komunální a zametací stroje, myčky aut, podlahové mycí stroje, vysokotlaké a parní čističe, průmyslové vysavače.
RUNeX
Stavíme Fit stezky pro celou rodinu – spojení běhu, cvičení a vzdělávání na čerstvém vzduchu. Zaručíme komplexní péči, bezpečnost, udržitelnost, kvalitu a design. Proměníme Vaši louku na Fit stezku.
SIMED s. r. o.
Zimní a letní komunální technika
Smaltovna Mišík, s. r. o.
Domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy.
SolarAir s. r. o.
Nabízíme lokální rekuperační jednotky především pro školy, školky, kanceláře a haly. Žádné rozvodné potrubí, nízké provozní náklady, tichý chod a rychlá montáž. Turbovex – čerstvý vzduch pro všechny!
WC Servis s. r. o.
Zajistíme pro vás veškeré služby spojené s pronájmem mobilních toalet, pisoárů, mytí rukou, mobilního oplocení a dalšího sanitárního vybavení pro městské, kulturní i sportovní akce.

Mediální partner

Časopis Obec & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Pravidelné přílohy: – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě); – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, PO účtuje

Partneři a vystavovatelé na 46. DMO