Partneři a vystavovatelé na 50. DMO

Partner

Mediální partneři

Firemní prezentace

Československá obchodní banka, a. s.
ČSOB poskytuje své služby všem klientským segmentům, tj.  institucionálním klientům, malým, středním i korporátním podnikům a fyzickým osobám. V ČR působí banka pod základními obchodními značkami – ČSOB a Poštovní spořitelna. Klienti jsou obsluhováni prostřednictvím poboček ČSOB, ve Finančních centrech Poštovní spořitelny a na obchodních místech České pošty (Poštovní spořitelna), kde jsou nabízeny i produkty a služby celé skupiny ČSOB.
ACER WOODWAY s. r. o.
Zaměřujeme se na výrobu akátových dětských hřišť, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
ARCH consulting s. r. o.
Projekt Obcejinak.cz pomáhá obcím ČR s nastavením moderní koncepce odpadového hospodářství a tím s přípravou na novou legislativu. Řeší výhodnější smluvní podmínky na trhu s EE a ZP a veřejné zakázky.
ARROWS akademie, s.r.o.
Projekt rizikapolitika.cz je průvodcem pro primátory, starosty, radní a zastupitele. Tým expertů, který za tímto projektem stojí, se skládá z renomovaných odborníků, kteří mají mnohaletou praxi.
rizikapolitika.cz
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotací.
Berger-Huck s. r. o.
Výrobce a dodavatel sportovních a ochranných sítí Huck, dětských lanových hřišť Huck, sportovních žíněnek Berger a sportovního hliníkového vybavení Haspo.
BMH spol. s r. o.
Stavební společnost B M H spol. s r. o. se sídlem v Olomouci je specialistou na bezvýkopové opravy kanalizace a vodovodního potrubí. Působí na našem trhu již od roku 1991.
Bonita Group Service s. r. o.
Dětská hřiště a workouty jsou naší vášní. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme je už 10 let. Dopředu nás žene chuť tvořit a vědomí, že naše práce má smysl. Prostě děláme malým i velkým opravdovou radost.
COLMEX s. r. o.
Colmex s. r. o., designujeme a stavíme venkovní cvičící hřiště. Naše fitness stroje mají unikátní design, workoutové sestavy plnou funkcionalitu a vzhled. Umíme i parkour a agility. Již 1500 realizací!
ČESKÁ OBEC – URBICUS s. r. o.
Komunikační systém Česká obec umožňuje obcím i městům jednoduše, komplexně a cenově dostupně bez potřeby GDPR informovat nejen své občany o aktuálním dění, kult. akcích v jejich obci i městě.
DIRICKX BOHEMIA, spol. s r. o.
Prodej a výroba kvalitního francouzského oplocení pro rodinné domy, zahrady, sportovní areály, dětská hřiště, průmyslové a zemědělské objekty a další prostory. Montáž a servis po celé České republice.
ECO LED SOL s. r. o.
Specializujeme se na výměny veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy. Nabízíme komplexní služby v oblasti dotací.
EcoFuture s. r. o.
Prodej a servis: užitkových elektromobilů ALKÉ, elektromobilů, elektroskútrů, elektrotříkolek, vozítek pro seniory
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení a mobiliáře.
Galileo Corporation, s. r. o.
Osvědčený a profesionální partner pro obce, města a příspěvkové organizace v komplexním řešení jejich internetové prezentace. Od roku 2002, 1800 webů obcí a měst, 700 webů příspěvkových organizací…
GEPRO spol. s r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO usnadňují rozhodování a poskytují potřebné údaje. Neomezené použití, žádné skryté poplatky. Info na kliknutí myší. Pro stolní počítače, tablety i mobilní telefony.
HEPA group s. r. o.
Realizujeme discgolfová hřiště pro celou rodinu na klíč. Stojíme za rozvojem tohoto sportu pro celou rodinu u nás, za 7 let jsme realizovali přes 60 veřejných discgolfových hřišť především na plochách veřejné zeleně.
Hlášenírozhlasu.cz
VÍTĚZ VELETRHU URBIS 2017. Provozovatel služeb Hlášenírozhlasu.cz, webů a informačních systémů měst a obcí v ČR a na Slovensku. Za startem společnosti stojí ocenění zakladatelů od Akademie věd ČR.
HŘIŠTĚ 8D
Jsme česká rodinná firma. Už od roku 2006 vyrábíme originální dětská hřiště na míru pro města, obce a firmy. Naše dětská hřiště mají nadčasový design, nejvyšší kvalitu a záruku 10 let.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS ) a komunální nástavby .
JD ROZHLASY s.r.o.
Vlastní výroba úsporného LED osvětlení interiéru a exteriéru, solární veřejné osvětlení a veřejné osvětlení. Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), varovné systémy.
JRK Česká republika
Jsme dlouhodobým partnerem a profesionálním dodavatelem inovativních produktů a technologií, chytrých systémů a informačních kampaní v oblasti odpadového hospodářství pro stovky samospráv.
Komunální technika, s. r. o.
Dodavatel plastových popelnic a kontejnerů, odpadkových košů, městského mobiliáře, podzemních kontejnerů, kontejnerových přívěsů, multifunkční nakladač DAPPER.
KRÄNZLE spol. s r. o.
Velko i maloobchod s čisticí a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, úklidové vozíky, chemie a pomůcky na úklid.
LASKI s. r. o.
Firma LASKI – výroba a prodej komunální techniky. Tuzemská výroba profesionální techniky pro obce, technické služby, lesy a podobné organizace zabývající se úklidem velkých zelených ploch
Meva a. s.
Tradiční dodavatel nádob na odpad a městského mobiliáře.
MIKEŠ-CZ, s. r. o.
Prodej a servis zahrad. a kom. techniky, zametacích vozů, štěpkovačů, užitkových elektromobilů Alke, nakladačů, traktorů. Půjčovna strojů.
MINAM servis a. s.
Společnost MINAM servis a.s. – autorizovaný prodejce a servisní středisko vozidel MULTICAR, Hako Citymaster včetně prodeje náhradních dílů eshop.multicarmorava.cz a nástaveb zimní a letní údržby.
mmcité 1 a. s.
Jsme firma mmcité – český výrobce městského mobiliáře a designu pro veřejný prostor. Naše produkty distribuujeme do celého světa – děláme města krásnější, ať už jsou kdekoliv.
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce svítidel. Vlastní výroba LED modulů. Záruka 5 let.
MONOTREND s. r. o.
Vyrábíme dětská hřiště a workoutová hřiště v celokovovém provedení.
Neogenia s. r. o.
Vytváříme komunikační projekty pro moderně fungující samosprávy, jejichž výsledkem je více aktivních, participujících a spokojených občanů. Ukážeme vám, jak zavést SMART řízení a komunikaci.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
www.multione.cz
www.pal.cz
PRESSKAN system, a. s.
PRESSKAN system, a.s. je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN®, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii vč. šachet.
PROFI-TERASY
PROFI-TERASY – Dodavatel bezúdržbových herních prvků a herních sestav společnosti SAPEKOR, realizace dětských hřišť od projektu po realizaci, městské mobiliáře a řešení venkovních odpočinkových ploch. Výhradní dodavatel terasových materiálů Silvadec a BambooGard.
PYTLÍK, a. s.
Výroba a prodej odpadových pytlů, sáčků do košů a jiných produktů, a to z 95% recyklovaného materiálu LDPE.
ROYAL TECH s. r. o.
Realizace kompletních vnitřních sportovišť, sportovní podlahy, obklad, sportovní vybavení.
SAFE TREES, s. r. o.
Firma je tvořena 20 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992), dodavatel ekologických a inovativních řešení pro venkov. Systémový on-line monitoring pro soustavy domovních ČOV, veřejné osvětlení, fotbalové LED panely.
Sdružení místních samospráv ČR
Sdružení místních samospráv ČR je nevládní apolitickou organizací s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR.
www.portalzastupitele.cz
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
STROM PRAHA a. s.
Distributor zahradní, komunální, golfové a zemědělské techniky John Deere v ČR.
Svaz měst a obcí ČR
Svaz měst a obcí ČR prostřednictvím starostů, primátorů a zastupitelů členských obcí reprezentuje více než osm milionů obyvatel ČR. Je tak významným partnerem při jednáních s politickou reprezentací.
šotek & sirsch s. r. o.
Vyrábíme nerezové časové schránky sloužící k uložení vzkazu budoucím generacím. Časová schránka je mnohdy zlatým hřebem při oslavách různých výročí, jako je např. výročí první zmínky o obci.
TONERMARKET s. r. o.
Kancelářská a výpočetní technika. Prodej, pronájem, servis tiskáren, kopírek, skenerů. Poskytování softwarového řešení pro tisk. Garantujeme úsporu nákladů a zvýšení bezpečnosti tiskového prostředí. Prodej ve 3 kamenných obchodech v Olomouci, Prostějově, Vyškově. Kvalitní servis.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
Urbania, s. r. o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Zastávkové přístřešky, stojany na kola, cykloboxy, nádoby na květiny, lavičky, odpadkové koše, informační systémy.
VESTTA BOZP s. r. o.
Společnost, zabývající se bezpečností práce, požární ochranou, GDPR a životním prostředím. Externě zajišťujeme firmám a státní správě veškerou legislativu.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.

Katalog

Danis Davaztechnik, s. r. o.
Prodej a servis zahradní, parkové a komunální techniky. Prodej a servis čisticí a úklidové techniky. Výroba a opravy hydraulických hadic.
KAMPOS, s.r.o.
Letos je tomu 20 let od našeho vzniku. V našem logistickém centru se zabýváme výrobou LED svítidel, kabelových svazků, montážní konektorů, obalovými materiály, podsedáky SITCARD, pronájmem prostor.
SHOCart, spol. s r. o.
Zpracování a tisk veškerých mapových materiálů (mapy, atlasy, průvodce, vývěsní mapy apod.)
Smaltovna Mišík Hodonín s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy, vodočetní latě
Smaltovna Tupesy, s. r. o.
Zabýváme se výrobou smaltovaných a plechových tabulí, domovních čísel, uličních tabulí. Dodáváme vlajky, papírové tašky s logem a mnoho více.

Mediální partneři

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Pravidelné přílohy: – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě); – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, PO účtuje
Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce přináší užitečné informace nejen pro starosty, hejtmany a volené zastupitele, ale i pro zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Důležitá fakta pro svou činnost v něm však naleznou rovněž podnikatelé a firmy poskytující výrobky a služby městům, obcím a úředníkům krajských a městských úřadů, magistrátů a státních orgánů.

Partneři a vystavovatelé na 49. DMO