Partneři a vystavovatelé na 35. DMO

Hlavní partneři

Firemní prezentace

ETNA spol. s r. o.
Společnost Etna s.r.o. je výhradním zástupcem italského výrobce svítidel iGuzzini pro Českou republiku a působí na českém trhu již od roku 1993. Realizovala řadu projektů veřejného i slavnostního osvětlení po celé České republice, např. ve Znojmě, Havlíčkově Brodě, Mladé Boleslavi, Písku, Plzni a dalších.
Národní koordinační skupina pro digitalizaci televizního vysílání
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
AISECO s. r. o.
Dodávky a služby v oborech klimatizace, vzduchotechnika, chlazení, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaické elektrárny a kancelářská technika.
AŽD Praha s. r. o.
Přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy.
Bel-Czech TRADE s. r. o.
Prodej a servis zemědělské a komunální techniky.
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Kontrolní, zprostředkující a implementační subjekt pro dotační programy EU. Příspěvková organizace Ministerstva pro místní rozvoj. Provozovatel Regionálních Informačních Servisů a Mapového Serveru CRR ČR.
CERNIN s. r. o.
Výroba mobilních drtičů bioodpadu, výroba mobilních kompostáren, výroba pojízdných čerpacích stanic.
CIME s. r. o., Pelhřimov
Poradenství – Technologie – Prodej – Servis – komunální, zemědělské a stavební techniky.
COLMEX s. r. o.
Venkovní posilovací stroje pro všechny generace. Hřiště pro seniory, venkovní posilovny, fitparky a zóny volného času. Zpracování projektu od A do Z.
Daniš Davaztechnik s.r.o.
Prodej, servis a prodej náhradních dílů zahradní, parkové a komunální techniky. Výroba, prodej a opravy hydraulických hadic a hydraulických komponentů.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej, výroba, montáž, servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. Životnost 40–70 let.
ELTODO-CITELUM, s. r. o.
Přenesená správa veřejného osvětlení, provozování a údržba sítí veřejného osvětlení, slavnostní a architektonické osvětlení historických objektů.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
FLORA SERVIS
Tradiční výrobce kompletního vybavení dětských hřišť a sportovišť. Venkovní fitness program. Všechny prvky certifikovány dle ČNS EN 1176.
FUNNY SPORT s. r. o.
Specializovaná sportovní firma – výstavba sportovišť, víceúčelových hřišť, umělé sportovní povrchy, tenisové kurty, badminton, hokejbal.
GB Geodezie, spol. s r. o.
Komplexní geodetické práce v KN, digitalizace, technické mapy měst, geografické informační systémy GIS, správa datových skladů GIS, aktualizace ÚAP.
GEPRO spol. s r. o.
MISYS – GIS systém pro města a obce, přes 50 pasportů. Kompletní dodávka SW a dat, uživatelská podpora, výhodné služby. Široká síť partnerů.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a. s.
Univerzální pojišťovací ústav se zaměřením na pojištění majetku a odpovědnosti obcí a měst.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
HRAS – zařízení hřišť, s. r. o.
Český výrobce se specializací na zařízení dětských hřišť jako např. herní sestavy, skluzavky, lanové dráhy, houpačky, kolotoče, lanové pyramidy a jiné.
Hrdlička, spol. s r. o.
Hlavní obory naší činnosti jsou geodézie a informační technologie. Vysoká operativnost našich služeb je zajištěna sítí 12 regionálních pracovišť.
Husquarna Česko s. r. o.
Prodejce lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
Institut pro místní správu
Institut nabízí vzdělávání pro státní správu a samosprávu. Pro široké spektrum zájemců rovněž připravuje kurzy na klíč" podle jejich požadavků."
JD Rozhlasy s. r. o.
Výroba a montáž bezdrátového rozhlasu.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěnných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
Kv. Řezáč, s. r. o.
Vyrábí a dodává sportovní, ochranné, průmyslové a rybářské sítě. Lanový program pro dětská hřiště.
Linhart spol. s r. o.
Firma Linhart se zabývá výstavbou hřišť a sportovišť pro trénink i relax pro malé i velké.
MATEICIUC a. s.
Přední český výrobce plastových produktů určených zejména pro stavebnictví s 20letou historií.
P&L, spol. s r. o.
Dovážíme traktory KIOTI od 20 do 90 PS a k nim veškerá možná příslušenství. Naším cílem je spokojený zákazník využívající ucelený systém strojů po celý rok.
PFT, s. r. o.
PFT, s. r. o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující:regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatická doprava splašků.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb, zdících prvků, zahradních stěn, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Projekce zahradní, krajinná a GIS, s.r.o.
Autorizovaný projekční ateliér – úpravy veřejných prostranství obcí, sídelní a krajinná zeleň, posouzení dřevin, evidence zeleně, projekty pro dotace
Regionální operační program Střední Čechy (ROP SČ)
Regionální operační program je určen pro čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie a je konkrétně zaměřen na Střední Čechy, které jsou územně shodné se Středočeským krajem. Program se soustředí na podporu rozvoje regionu ve třech základních oblastech: v dopravě, cestovním ruchu a integrovaném rozvoji území.
Smaltovna Český Brod s. r. o.
Výroba smaltovaných cedulí – čísla popisná, evidenční a orientační, uliční cedule, státní znaky, znaky měst a obcí, označení venkovních budov, …
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice nejen pro SDH, ozvučovací systémy, kamerové systémy, měřiče rychlosti.
TEWIKO systems, s. r. o.
Společnost nabízí realizaci a montáž bezdrátového rozhlasu ROR digi, ozvučovacích systémů a sirén, realizace a návrhy dětských hřišť a sportovišť a dále produkty a služby v oblasti Bezpečnosti silniční dopravy"."
Triada, spol. s r. o.
Společnost Triada patří k významným dodavatelům software a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti také vydává odborný časopis Obec a finance a zabývá se organizací konferencí a vzdělávacích seminářů.
URBANIA s. r. o.
Český výrobce prvků mobiliáře určeného pro veřejná prostranství. Zdarma zpracování cenové nabídky. Komplexní dodávka – studie, doprava, montáž.
VELEBNÝ & FAM, s. r. o.
Strojní a ruční vyšívání, slavnostní vlajky, venkovní vlajky, nástěnné znaky, erby, žerdě, stojany, stožáry, nášivky, výšivky, stolní vlaječky, stuhy.
WEBHOUSE, s. r. o.
WEBHOUSE, s. r. o., dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systémem VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Váš poskytovatel informací a služeb z právní, daňové, účetní, mzdové a pracovní oblasti v elektronické (CD/DVD, internet, PDA) nebo tištěné (knihy, časopisy) podobě.

Katalog

K&K řemesla
Výroba obecních hasičských praporů, znaků měst a obcí. Dodání všech vlajek států světa. Výroba insignií starostů a suvenýrů se znaky měst a obcí.
Ostratický, spol. s r. o.
Výroba, prodej a servis techniky pro údržbu zeleně, zpracování bioodpadu a komunální služby.
REASON spol. s r. o.
Plotové systémy, dotační poradenství, e-shop.
www.plotove-systemy.cz
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, hrobové značení, dopravní zančky, označení budov, zákazové tabule, bezpečnostní tabule, erby měst a obcí, vodočetné latě.
Vítězslav Smitka, Dřevovýroba BALKON
Vyrábíme certifikovaná dětská hřiště na venkovní použití, výstavba a rekonstrukce veřejných dětských hřišť s oplocením. Městský mobiliář a základní vybavení sportovišť.

Partneři a vystavovatelé na 34. DMO