Partneři a vystavovatelé na 40. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a.s.
Díky zázemí a know-how rakouské Erste Group nabízí Česká spořitelna svým klientům široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění, jejichž řada se každoročně rozšiřuje o další tuzemské, ale i zahraniční ceny. Česká spořitelna získala v červenci 2012 ocenění Euromoney Best Bank in the Czech Republic a stala se nejlepší bankou v České republice. Ocenění každoročně uděluje magazín Euromoney, odborný měsíčník specializující se na bankovní a kapitálové trhy. Podle hodnocení amerického časopisu Global Finance je Česká spořitelna nejbezpečnější bankou regionu střední a východní Evropy. Česká spořitelna také získala v soutěži Fincentrum Banka roku 2011 titul Banka desetiletí, poosmé v řadě byla zvolena Nejdůvěryhodnější bankou roku a generální ředitel a předseda představenstva ČS Pavel Kysilka se stal Bankéřem roku. Česká spořitelna získala v České republice v roce 2011 opět prvenství v mezinárodní soutěži Banka roku vyhlašované každoročně časopisem The Banker, který patří do mediální skupiny Financial Times.
Česká pošta, s. p.
Česká pošta již dlouhou dobu není jen tradičním poštovním operátorem s celonárodní působností. Reaguje na vývoj trhu a potřeby svých obchodních partnerů a nabízí celou řadu dalších služeb. Jednou z oblastí, na které se specializuje, je eGovernment, kde sleduje cíl zjednodušit kontakt veřejnosti se státní správou a pomoci státní správě vykonávat její činnosti efektivně. Právě proto inovovala datové schránky a představila letošní novinku – kreditní systém. Kreditní systém datových schránek přinesl jednodušší využívání doplňkových služeb, které je možné objednat přímo v datové schránce. Datový trezor ukládá vaše zprávy přímo v datové schránce i po 90 dnech, takže už nepřijdete o žádnou datovou zprávu. Díky Poštovním datovým zprávám mohou občané a firmy komunikovat prostřednictvím datové schránky nejen s úřady, ale také spolu navzájem – bezpečně, rychle a levně.
E.ON Energie, a.s.
Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působí od roku 1998. Dodává elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 200 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě. V rámci energetické skupiny v České republice je akciová společnost E.ON Energie zodpovědná za oblast obchodování s elektrickou energií a plynem na českém trhu.
ETNA spol. s r. o.
Výhradní zastoupení výrobců svítidel iGuzzini pro ČR. Řešíme kompletní návrhy osvětlovacích soustav ve všech stupních projektové dokumentace. Naší specializací je především expoziční osvětlení, kanceláře, veřejné a slavnostní osvětlení včetně různých složitějších a atypických řešení.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION je tradičním českým výrobcem vlajek, znaků, insignií a dalších symbolů pro obce, městysy a města.
AŽD Praha s. r. o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy, měřiče rychlosti
Bel – Czech TRADE, s.r.o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
BONITA GROUP SERVICE s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej: kompostárny mobilní, dezintegrátory pro BPS, drtiče BRO, pojízdné čerpací stanice, krmné vozy, vrtání studní
COLMEX s.r.o.
Společnost COLMEX s. r. o. patří počtem svých realizací mezi největší dodavatele venkovních fitness strojů v Evropě. Zpracování projektu od A do Z.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Technologie na zpracování biologických, komunálních a kuchyňských odpadů.
FLORA SERVIS
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště. Nabídka provedení hřiště „na klíč“ od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, sportovních areálů, umělé trávníky, sportovní povrchy, víceúčelová hřiště
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense, s.r.o.
Geosense je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1000 obcí oceňuje spolehlivost, uživatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
Geoportál GEPRO a GIS systém MISYS používají zaměstnanci 1800 úřadů měst a obcí i občané celé ČR. Viz http://geoportal.gepro.cz/obce/nazev_obce
Gold Return, s.r.o.
Renovace, opravy a údržba sportovišť. Provádíme návrhy řešení a samotné realizace. Úzkou specializací je obnova povrchu z umělého trávníku a tartanu.
Hicon – dopravní značení s.r.o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně orientačních systémů, značení cyklotras a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
HRAS-zařízení hřišť, s.r.o.
Český výrobce se specializací na zařízení dětských hřišť jako např. herní sestavy, lanové dráhy, houpačky, kolotoče, lanové pyramidy a jiné.
Institut pro veřejnou správu Praha
IVS Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MVČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-TEC Czech, spol. s r.o.
Společnost I-TEC Czech se zabývá prodejem komunálních vozidel značky Bonetti, Piaggio, Victoria Giotti a nástavby značky Novarini
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), veřejné osvětlení, měřiče rychlosti a elektron. zabezp. systémy
KARIM EUROPE s.r.o.
Firma Karim Europe s.r.o. patří mezi tradiční evropské výrobce a dodavatele městského mobiliáře a dětských hřišť pro exteriér a interiér.
KRÄNZLE spol. s r.o.
Velko i maloobchod s čisticí a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, chemie a pomůcky na úklid.
MINAM servis a.s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky značky MULTICAR, HAKO, včetně prodeje ND a nástaveb letní a zimní údržby
mmcité 1 a.s.
Společnost mmcité 1 a.s. se zabývá designem, výrobou a prodejem městského mobiliáře. Má 8 zahraničních poboček v Evropě a Jižní Americe a 28 partnerů po celém světě.
MODUS spol. s r.o.
Výroba zářivkových, výbojkových a LED svítidel pro interiérové i exteriérové osvětlení.
P & L, spol. s r.o.
Traktory Kioti a komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
Pipelife Czech s. r. o.
Jsme tradiční český výrobce plastového potrubí pro kanalizaci, vodovodní a plynovodní potrubí, drenáže a systémů pro vnitřní zařízení budov.
PozGeo, s.r.o.
Geografické informační systémy, pasporty, geometrické plány, inženýrská geodezie, vytyčování staveb, pozemkové úpravy, inženýrská činnost
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, městského mobiliáře, svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Profi Press s.r.o.
Časopis Komunální technika je zaměřený na veškerou techniku pro komunální služby. Je určen především těm, kdo odpovídají za údržbu měst a obcí.
www.komunalweb.cz
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s. se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další PE výrobky.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
SEZAKO PROSTĚJOV s.r.o.
Jsme firma s 20letou působností po celé ČR, provádíme čistění a monitoring kanalizací, čištění dešťových vpustí, vodotečí, rybníků a čištění nádrží na ČOV.
SIMED s.r.o.
Zimní a letní komunální technika
SOME Jindřichův Hradec s.r.o.
Prodej komunální techniky – značky BCS, PERUZZO, HUSTLER, MURATORI, PEZZOLATO, DOPPSTADT, RAVO
SOVT-RADIO s.r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, Varovné systémy, Radiostanice, Ozvučovací systémy, Měřiče rychlosti
Step TRUTNOV a.s.
Hlavní činností společnosti je výroba a dodávky kotlů na biomasu (na spalování sena, slámy, lnu, štěpky aj.) a tlakových nádob (výměníků, ohříváků atd.)
STROM PRAHA a.s.
Autorizovaný dovozce zahradní, komunální a zemědělské techniky značky JOHN DEERE
TESLA, akciová společnost
Tradiční česká značka – stále český vlastník! Pro obce zajistíme: zabezpečovací, monitorovací systémy, ČOV, úpravny vod, vybavení pro poskytnutí první pomoci
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
UniConsulting s.r.o.
Dotační poradenství po celou dobu realizace projektu. Zaměřujeme se na fondy EU i národní zdroje. Specializujeme se na obce, města, zemědělství.
Urbania, s.r.o.
Výroba a prodej mobiliáře pro obce a města. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, přístřešky, nádoby na květiny, orientační značení.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
WISCONSIN ENGINEERING CZ, s.r.o.
Český výrobce zahradní a komunální techniky – sekaček, malotraktorů a nářadí
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.

Katalog

CODEWARE, s. r. o.
Specializujeme se na oblast automatické identifikace. Najdete u nás vše, co souvisí s čárovými kódy, 2D kódy, sběrem dat i RFID technologií.
Českomoravská komora pro pozemkové úpravy
Zájmové sdružení pracovníků v oboru pozemkových úprav sdružující projektanty, pracovníky státní správy, pracovníky výzkumných ústavů a vysokých škol
EIBE Česko s.r.o.
Dodáváme herní prvky od předního světového výrobce dětských hřišť, skateparků, venkovních posiloven a vnitřního vybavení mateřských škol.
www.eibe-shop.cz
FLORAVIL, s.r.o.
Dodáváme mobiliář pro květinovou výzdobu veřejných prostranství i interiérů, směsi semen pro květnaté louky, rohože pro zpevnění štěrkových cest aj.
Ing. Petr Bareš PROVAPO
Vyrábíme a prodáváme mobilní přenosné suché ekologické WC záchody bez kabiny a s kabinou, s ekonáplněmi, pro chaty, chalupy, tábory, stánky a parky.
PRODAG ZLÍN, s.r.o.
Výroba, dovoz a prodej komunální, lesní a zemědělské techniky. Traktory TUBER 40 a 50 PS, rozmetadla a postřikovače pro komunál, mulčovače, štípače a další.
REMA Systém, a.s.
REMA Systém plní povinnosti výrobců a dovozců elektrozařízení – zajišťuje financování zpětného odběru, zpracování a ekologické odstranění.
SHOCart, spol. s r.o.
Mapy, cyklomapy, průvodce, vývěsní mapy a tabule, trhací mapy, prodej dat, mapy pro web, mobilní aplikace. Dotazy a kalkulace: mapy@shocart.cz
Smaltovna Mišík, s.r.o.
Domovní čísla, uliční tabule, erby obcí, státní znaky, hřbitovní čísla, informační tabule, známky pro psy.

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů

Partneři a vystavovatelé na 39. DMO