Partneři a vystavovatelé na 44. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a.s.
Česká spořitelna nabízí svým klientům široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, a to i díky zázemí a know how Skupiny Erste. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění. Letos byla Česká spořitelna v soutěži Banka roku zvolena pojedenácté v řadě za sebou Nejdůvěryhodnější bankou roku a získala také první místo v kategorii Banka bez bariér. Podle hodnocení amerického časopisu Global Finance je Česká spořitelna nejlepší bankou v České republice a podle magazínu World Finance je Investiční společnost České spořitelny (ISČS) nejlepší investiční společností na trhu.
E.ON Energie, a.s.
Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působí od roku 1998. Dodává elektřinu 1,2 milionům zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě. V rámci energetické skupiny v České republice je akciová společnost E.ON Energie zodpovědná za oblast obchodování s elektrickou energií a plynem na českém trhu.
mojeID
Prostřednictvím služby mojeID provozované sdružením CZ.NIC, správcem národní domény, se uživatelé mohou s jedním uživatelským jménem a heslem přihlásit na stovky webů – od e-shopů, přes komunitní portály až po knihovny nebo stránky měst, obcí a krajů bez nutnosti se znovu a znovu registrovat. V rámci přednášky budou představeny praktické možnosti využití mojeID v samosprávě s důrazem na malé obce a zmíněny příklady úspěšné implementace do služeb e-Governmentu. Opomenuta nebude ani aktuální problematika evropského nařízení eIDAS a to, jak je již dnes mojeID připraveno na přeshraniční služby jednotného digitálního trhu.
ACER WOODWAY s.r.o.
Zaměřujeme se na výrobu dětských akátových hřišť, zahradní architektury včetně teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních zakázkových interiérů.
ALFA PROFI s.r.o.
10 let zkušeností v oboru. Spolehlivá, cenově dostupná komunální technika, dotační poradenství, financování, dlouhodobý pronájem – minimum starostí pro zákazníka. Kvalitní servis, prodej náhr. dílů.
Atregia, s.r.o.
Unikátní řešení projektů v komplexním rozsahu – od studie, přes projekt až po získanou dotaci. Zahradní a krajinářská architektura, hodnocení dřevin, GIS, dotační management.
B M H spol. s r.o.
Bezvýkopová oprava kanalizací, TV diagnostika potrubí, čištění kanalizace, odborné posouzení stavu kanalizace, návrh oprav.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, měřiče rychlosti, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti, veřejné osvětlení
Bonita Group Service s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej drticích a míchacích strojů na zpracování BRO, krmných vozů, dezintegrátorů pro BPS a pojízdných nádrží na naftu.
COLMEX s. r. o.
COLMEX s.r.o. patří počtem téměř 700 realizací mezi největší české výrobce a dodavatele street workoutu – venkovních posilovacích strojů pro všechny generace. Kompletní realizace na klíč. Vše skladem.
ECO LED SOL s.r.o.
ECO LED SOL je specialista na výměnu veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy. Je součástí skupiny Eurolux Group a.s.
EMPEMONT s.r.o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Prodej, servis veškerých kompostovacích a svozových technologií pro bioodpady. Např. drtící a míchací vozy, štěpkovače, drtiče, kolové traktory a další. Zajištění vypracování žádostí o dotaci z OPŽP.
EUROGREEN CZ s.r.o.
Komplexní nabídka služeb a produktů pro sportovní areály a obce, nabídka komunální a zahradnické techniky značek ISEKI, MEGA, ZEMMLER.
www.iseki.cz
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení "hřiště na klíč" od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, víceúčelová hřiště pro 12 druhů sportů, umělé trávníky, umělé sportovní povrchy, sportovní koberec PAVITEX, projektová činnost.
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geodetická kancelář Kraus, spol. s r.o.
Oborem naší činnosti je dodávka mapových informačních systémů pro obce i soukromou klientelu. Provádíme veškeré geodetické práce.
Geosense s.r.o.
Geosense je špičkou v oboru online mapových informačních systémů. Naše řešení zobrazuje územní plány, inženýrské sítě a nejrůznější pasporty v jedné mapě, a pomáhá obcím efektivně pečovat o majetek.
GEPRO spol. s r.o.
Snadná obsluha, spolehlivost řešení, aktuální údaje, moderní technologie. To vše oceňují uživatelé systémů MISYS a Geoportál GEPRO, nejrozšířenějšího GIS řešení v České republice. Jsme tady pro vás.
Gold Return, s.r.o.
Firma se zabývá výstavbou a renovacemi sportovišť. Naše servisní služby zahrnují posudky, návrhy renovací a ekonomické realizace sportovních povrchů, oplocení a mantinelů.
GPlus s.r.o.
GObec internetový mapový server pro obce a města s online WSDP vstupem do KN, pasportizací, mobilní aplikací pro sběr dat, správou hrobových míst, správou majetku… atd. – vše v ceně provozu !!
Hicon – dopravní značení s.r.o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně orientačních systémů, značení cyklotras a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut pro veřejnou správu Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MV ČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-tec Czech, spol. s r.o.
I-tec Czech, spol. s r.o. se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 18 let. Na český trh dodáváme lehká užitková vozidla značky Piaggio, Bonetti a Victoria Giotti.
Kamstrup A/S - organizační složka
Renomovaný výrobce a dodavatel měřičů energií, vodoměrů a odečtových systémů. Nabízí řešení, které Vám ušetří starosti, čas i peníze při správě Vaší vodovodní sítě.
KRÄNZLE spol. s r.o.
Velko i maloobchod s čisticí a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, úklidové vozíky, chemie a pomůcky na úklid.
MINAM servis a.s.
Autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky MULTICAR, HAKO Citymaster a Tremo včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce svítidel od roku 1994. Klasická a LED svítidla pro veřejné osvětlení. V sortimentu také svítidla pro kancelářské a průmysové prostory. Vlastní vývoj a výroba.
Neogenia, s.r.o.
Mobilní rozhlas je unikátní komunikační služba, pomocí které lze během několika minut informovat občany o dění v obci, zahájit krizové řízení, zprostředkovat obecní referendum a získat zpětnou vazbu.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. je dodavatelem komplexního systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN®, který funguje na trhu více než 20 let. Dodáváme čerpadla včetně elektroovládacích prvků.
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s., se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment jsou odpadové pytle, sáčky do košů, fólie a jiné PE výrobky.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
SAFE TREES, s.r.o.
Firma je tvořena 15 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SIMED s.r.o.
Komunální technika pro údržbu komunikací, technika pro svoz odpadů, univerzální nosiče nástaveb.
SOVT-RADIO spol. s r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
SYNPRO Severní Morava s.r.o.
Zajišťujeme na celé Moravě prodej a servis komunální techniky. Specializujeme se na dodávku strojů a vybavení pro sběrné dvory, kompostárny a stroje pro snížení imisní zátěže.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis OBEC & finance.
Urbania s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, zastávkové přístřešky.
VITALpark.cz s.r.o.
Kvalitní česká výroba a montáž venkovních fitness strojů, workout prvků a nerezových cvičicích zařízení.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Wolters Kluwer, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.

Katalog

POWER EXCHANGE CENTRAL EUROPE, a.s.
Provozujeme největší trh s elektřinou a plynem ve střední a východní Evropě a nově nabízíme nákup i koncovým zákazníkům. Jsme součástí skupiny Burzy cenných papírů Praha a CEESEG.
SHOCart, spol. s r.o.
Zpracování a tisk veškerých mapových materiálů (mapy, atlasy, průvodce, vývěsní mapy apod.).
Slavia pojišťovna, a.s.
Slavia pojišťovna, jediná ryze česká pojišťovna s tradicí již od roku 1868, přichází na trh s inovativními pojistnými produkty. Široká nabídka produktů pro Vás i Vaše blízké.
Smaltovna Mišík s. r. o.
Domovní čísla, uliční tabule, dopravní značky, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražné tabule,informační systémy, štítky pro psy.
T-MAPY spol. s r.o.
Jsme jednou z největších geoinformačních firem v ČR. Navrhujeme a vytváříme komplexní GIS řešení pro veřejnou správu, dispečerská pracoviště, krizové řízení, územní plánování i životní prostředí.
ZAHAS, s. r. o.
Výrobce speciálních oděvů pro hasiče. Dodavatel hasičské výstroje a výzbroje včetně automobilů, evakuačních prostředků pro budovy, protipovodňových prostředků a aerosolového hasicího systému FIRE PRO.

Mediální partner

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů ODBORNÉ INFORMACE PRO STAROSTY, MÍSTOSTAROSTY, EKONOMY, ÚČETNÍ... Hlavní témata – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. PRAVIDELNÉ PŘÍLOHY – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě) – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů – Informace Ministerstva pro místní rozvoj – OBEC účtuje, PO účtuje

Partneři a vystavovatelé na 43. DMO