Partneři a vystavovatelé na 46. DMO

Generální partner

Hlavní partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a.s.
Česká spořitelna nabízí svým klientům komplexní portfolio finančních produktů a služeb, a to i díky zázemí a know how mateřské skupiny Erste. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Spořitelna se v současnosti podílí na zavádění technologií a konceptu „chytrého města“ do vybraných domácích municipalit. Právě jedinečná kvalita služeb pravidelně vynáší České spořitelně řadu prestižních ocenění. V soutěži Banka roku například spořitelna vyhrává soutěž Nejdůvěryhodnější banka roku, tradičně vévodí i kategorii Banka bez bariér. Podle hodnocení amerického časopisu Global Finance je Česká spořitelna nejlepší bankou v České republice a podle magazínu World Finance je Investiční společnost České spořitelny (ISČS) nejlepší investiční společností na trhu.
Skupina E.ON v České republice
Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.
ACER WOODWAY s.r.o.
Zaměřujeme se na výrobu dětských akátových hřišť, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
ALFA PROFI s.r.o.
10 let zkušeností v oboru. Komunální vozidla, traktory a nářadí. Dotační poradenství, financování, dlouhodobý pronájem. Minimum starostí pro zákazníka. Kvalitní servis, prodej náhradních dílů.
Atregia, s.r.o.
Unikátní řešení projektů v komplexním rozsahu od studie, projektové dokumentace až po získání dotace. Zahradní a krajinářská architektura, hodnocení dřevin, GIS, dotační management.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, úsekové měřiče rychlosti, informativní měřiče, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti, veřejné osvětlení
Berger – Huck s.r.o.
Výrobce a dodavatel sportovních a ochranných sítí Huck, dětských lanových prvků Huck, sportovních žíněnek Berger a sportovního hliníkového vybavení pro sportoviště Haspo.
BMH spol. s r. o.
Společnost BMH je specialistou na bezvýkopové opravy kanalizace a vodovodního potrubí. Jsme nejlépe vybavenou firmou v České republice, co se týká veškerých moderních technologií v našem oboru.
Bonita Group Service s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
CERNIN s.r.o.
Výroba a prodej krmných míchacích vozů, mobilních kompostáren, dezintegrátorů pro bioplynové stanice, pojízdných nádrží na motorovou naftu.
COLMEX s.r.o.
COLMEX s.r.o. patří s více než 1000 realizacemi mezi největší české výrobce a dodavatele streetworkoutu a venkovních posilovacích strojů pro všechny generace. Kompletní realizace na klíč. Vše skladem.
EMPEMONT s.r.o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, zařízení pro levné opravy cest, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Prodej a servis komunálních strojů, strojní vybavení kompostáren. Např. kolové nakladače, překopávače, bubnová síta, malotraktory, traktory, biodrtiče, štěpkovače, mulčovače a ostatní.
EUROFORUM GROUP, a.s.
Komplexní dotační management. Podpora financování a projektové přípravy, realizace projektů zejména v oblasti energetických úspor, vodovodů, kanalizací, čistíren odpadních vod a dalších.
EUROGREEN CZ s.r.o.
Komplexní nabídka služeb a produktů pro sportovní areály a obce. Nabídka komunální a zahradnické techniky značky ISEKI, MEGA, OREC, ZEMMLER.
www.iseki.cz
Europroject – Milana Štěpánková
Europroject je společnost zaměřená na profesní získávání dotací z evropských i národních fondů. Obraťte se na naši společnost a my nalezneme cestu k Vašemu cíli.
FLORA SERVIS s.r.o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení „Hřiště na klíč“ od projektu po realizaci.
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba víceúčelových hřišť, tenisové kurty, volejbalové hřiště, umělé trávníky, sportovní koberec PAVITEX, rekonstrukce hřišť.
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geomorava s.r.o.
Firma Geomorava zajišťuje správu majetku v prostředí mapového informačního systému Cleerio, tvorbu a tisk map, geodetické práce, pasportizaci majetku.
GEPRO spol. s r.o.
Přední dodavatel GIS v České republice. Zajišťuje klasické mapové systémy MISYS, cloudové systémy Geoportál GEPRO. Kvalitní služby pro výborné výsledky uživatelů. Již 25 let na trhu. Jsme tu pro vás.
HŘIŠTĚ 8D s.r.o.
Přes 14 let navrhujeme a vyrábíme dětská hřiště s důrazem na bezpečnost, kvalitu a kreativitu. Díky spojení tradičních a moderních materiálů a preciznímu zpracování jsou hřiště 8D téměř nezničitelná.
I-tec Czech, spol. s r.o.
I-tec Czech, spol. s r.o., se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 20 let. Na český trh dodáváme lehká užitková vozidla značky Piaggio, Bonetti a Victoria Giotti.
IVRATECH-CZ s.r.o.
Zajišťujeme prodej a servis komunální techniky, traktorů Deutz Fahr a Yanmar. Specializujeme se na dodávku strojů a vybavení pro sběrné dvory, kompostárny a stroje pro snížení imisní zátěže.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), úsporné LED osvětlení interiéru a exteriéru, solární osvětlení a veřejné osvětlení.
Kamstrup A/S - organizační složka
Výrobce a dodavatel inteligentních vodoměrů, měřičů tepla a odečtových systémů. S námi ušetříte čas, investice i provozní náklady. Zjednodušíte odečty i vyúčtování a zamezíte ztrátám vody.
Komunální technika, s.r.o.
Společnost Komunální technika, s.r.o. dodává městský mobiliář, podzemní kontejnery, plastové popelnice a kontejnery.
KRÄNZLE spol. s r.o.
Velko i maloobchod s čisticí a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, úklidové vozíky, chemie a pomůcky na úklid.
LASKI, s.r.o.
Výroba a prodej komunální techniky – štěpkovače, frézy, drážkovače apod.
Meva Group
Meva Group je skupina výrobních a obchodních společností zaměřující se na oblast životního prostředí, které svou působností přesahují hranice Evropy.
MINAM servis a.s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky značky MULTICAR, HAKO Citymaster včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby MULTICAR, HAKO
Mobilní rozhlas
Mobilní rozhlas: 1. ucelená platforma pro přímou komunikaci s občany v ČR. Informujte občany, vyhlaste krizové řízení nebo obecní referendum a získejte zpětnou vazbu za pár minut a z jediného systému.
MODUS, spol. s r. o.
Výrobce svítidel od roku 1994. Vyrábíme svítidla pro veřejné osvětlení, kancelářské a průmyslové osvětlení. Vlastní vývoj a výroba, zkušební laboratoře, …
NEWTON Technologies, a.s.
NEWTON Technologies, a.s. je lídrem ve vývoji a implementaci technologií pro převod řeči do textu slovanských jazyků. Nabízí také přepis audiovizuálních záznamů a diktovací techniku Philips a Olympus.
NORIA s.r.o.
Společnost NORIA s.r.o. je významný český výrobce, specializující se na design, výrobu a prodej čerpadel, čerpacích systémů určených do studní, vrtů a pro tlakovou kanalizaci.
Obcejinak.cz
Projekt Obcejinak.cz pomáhá obcím ČR s administrací veřejných zakázek v následujících oblastech: úvěry – refinancování stávajícího i získání nového, nakládání s odpady a úspory za energie.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
www.nakladacemultione.cz
Panattoni Europe
Panattoni Europe je developer průmyslových ploch a logistických parků. Staví průmyslové, logistické a výrobní prostory, přímo šité na míru dle technických požadavků klienta.
PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN®, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii vč. šachet.
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a. s. se specializuje na výrobky z PE/ recyklovaného materiálu. Mezi náš stěžejní sortiment patří odpadové pytle a sáčky do košů.
RANK CAR s.r.o.
Více jak dvacet let tradice v oblasti zemědělských strojů a v oficiálním zastoupení světového giganta New Holland. Nabízíme kompletní služby dodání a servisu strojů a přídavných zařízení.
SAFE TREES, s.r.o.
Firma je tvořena 15 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SATERNUS DĚTSKÁ HŘIŠTĚ s.r.o.
Výroba a realizace dětských hřišť v souladu s platnou normou. Kompletní realizace na klíč dle přání klienta. Zhotovení projektu zdarma.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992) – dodavatel inovativních řešení pro venkov. Informační technologie (varování a vyrozumění obyvatelstva, sportovní LED panely, decentrální čištění odpadních vod).
SIMED s.r.o.
Zimní a letní komunální technika
SOVT-RADIO s.r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče
STROM PRAHA a.s.
Profesionální technika John Deere pro malé i velké obce nebo pro vaši zahradu. Špičkové produkty doplňuje naše hustá servisně-obchodní síť a expresní dodávky náhradních dílů.
TPweb.cz s.r.o.
Provozovatel služby Hlášenírozhlasu.cz, inf. systémů a webů pro města a obce. Za startem společnosti stojí ocenění zakladatelů od Akademie věd ČR při studiích na VUT a Masarykově univerzitě v Brně.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost Triada, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
Urbania s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Zastávkové přístřešky, stojany na kola, cykloboxy, nádoby na květiny, lavičky, odpadkové koše, informační systémy.
Urbicus s.r.o.
Společnost Urbicus s.r.o. vytvořila projekt mobilní aplikace Česká Obec, do kterého se zapojují města, obce v ČR a díky ní moderně informují "nejen" svoje občany o aktuálním dění ve své obci.
VITALpark.cz s.r.o.
Vitalpark.cz – česká výroba certifikovaných venkovních fitness strojů a work-out prvků. Široká nabídka v různých cenových relacích pro každý obecní rozpočet.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Workoutland.cz
Workoutová hřiště české výroby z certifikovaných materiálů. Nabízíme komplexní služby pro obce a města od 3D návrhu po finální realizaci vždy s důrazem na individuální potřeby klienta.

Katalog

AUTOBOND GROUP a.s.
Společnost AUTOBOND GROUP a.s. je již 10 let autorizovaným prodejcem a opravcem značek FORD, KIA, TOYOTA, NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI a SUBARU. Jsme tu pro Vás!
Institut veřejné správy Ekonomicko-správní fakulta MU
Institut veřejné správy působí na ESF MU od roku 2003. IVS realizuje či se podílí na vzdělávacích, výzkumných či aplikačních aktivitách v oblasti veřejné správy a samosprávy (obce, kraje atp.).
SHOCart, spol. s r.o.
Zpracování a tisk veškerých mapových materiálů (mapy, atlasy, průvodce, vývěsní mapy apod.)
Slavia pojišťovna a. s.
Slavia pojišťovna má tradici již od roku 1868. Ve své samostatné historii přicházela a bude přicházet s inovativními pojistnými produkty.
Smaltovna Mišík s. r. o.
Domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražné tabule, informační systémy, štítky pro psy.

Mediální partner

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Pravidelné přílohy: – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě); – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, PO účtuje

Partneři a vystavovatelé na 45. DMO