Partneři a vystavovatelé na 51. DMO

Hlavní partner

Mediální partneři

Firemní prezentace

OTIDEA
Jsme na trhu od roku 2004. Postupem let rosteme, nyní je skupina OTIDEA tvořena třemi samostatnými společnostmi. Nejen, že administrujeme veřejné zakázky a poskytujeme poradenství, ale věnujeme se i elektronizaci. Mimo to poskytujeme Vzdělávání v široké oblasti témat, od veřejných zakázek přes osobní rozvoj až po oblast pedagogiky, případně pro vás připravíme na míru jakékoliv vzdělávání i napříč dalšími obory. Široká paleta našich činností má  jeden společný cíl – poskytovat komplexní služby pro malé i velké zadavatele.  Sídlíme v Praze, ale rádi s našimi službami přijedeme i kamkoliv za Vámi.
ACER WOODWAY s. r. o.
Zaměřujeme se na výrobu akátových dětských hřišť, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
ARCH consulting s. r. o.
Projekt Obcejinak.cz pomáhá obcím ČR s nastavením moderní koncepce odpadového hospodářství a tím s přípravou na novou legislativu. Řeší výhodnější smluvní podmínky na trhu s EE a ZP a veřejné zakázky.
Atomicon s. r. o.
Specializujeme se na GIS pro veřejný sektor, především pak malé a střední obce. Provádíme pasportizaci obecního majetku a terénní měření. Vyvinuli jsme aplikaci GISAdmin pro podporu správy majetku.
Atregia s. r. o.
Unikátní řešení projektů v komplexním rozsahu od studie, projektové dokumentace až po získání dotace. Zahradní a krajinářská architektura, hodnocení dřevin, GIS, dotační management, adaptace na klima.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotací.
Berger-Huck s. r. o.
Výrobce a dodavatel sportovních a ochranných sítí Huck, dětských lanových hřišť Huck, sportovních žíněnek Berger a sportovního hliníkového vybavení Haspo.
Best, a. s.
Výrobci a prodejci betonových prvků pro venkovní architekturu, prvků pro podzemní sítě a dopravní infrastrukturu.
Bonita Group Service s. r. o.
Vyrábíme, montujeme a na klíč dodáváme poctivá dětská hřiště a workouty již 11 let
COLMEX s. r. o.
Colmex s. r. o., designujeme a stavíme venkovní cvičicí hřiště. Naše fitness stroje mají unikátní design, workoutové sestavy plnou funkcionalitu a vzhled. Umíme i parkour a agility. Již 1500 realizací!
Dřevo – Produkt SV, spol. s r. o.
Společnost má výhradní zastoupení pro prodej, montáž a servis Rakouských kotlů na biomasu Hargessner a Polytechnik v ČR a SROV.
ECO LED SOL s. r. o.
Specializujeme se na výměny veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy. Nabízíme komplexní služby v oblasti dotací.
EcoFuture s. r. o.
Prodej – servis užitkových elektromobilů ALKÉ,nákladních elektromobilů, osobních elektromobilů, elektroskútrů, vozítek pro seniory
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel dětských hřišť, workoutových hřišť, městkého mobiliáře.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, rekonstrukce hřiště, umělé sportovní trávníky, EPDM povrchy, sportovní koberec Pavitex, umělé sportovní povrchy.
Galileo Corporation, s. r. o.
Osvědčený a profesionální partner pro obce, města a příspěvkové organizace v komplexním řešení jejich internetové prezentace.
GEPRO spol. s r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO poskytují informace z katastru nemovitostí, o inženýrských sítích, umožňují vedení vlastních pasportů apod. Pro PC, tablety i mobilní telefony.
GODELMANN CZ, s. r. o.
Přední výrobce betonových dlažeb. Držitel certifikátu pro betonové EKO dlažby – vsakování a zadržování dešťových vod v místě, včetně čištění. Bez nutnosti kanalizace.
Halla a. s.
Halla je český výrobce technických designových svítidel s více než 25letou historií. Exportujeme, máme vlastní světelnou laboratoř a získali jsme mnoho světových ocenění. Splňujeme ISO 14001 a 9001.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a. s.
Pojištění majetku, odpovědnosti, úrazu i vozidel pro jednotlivce, podnikatele, bytová družstva, obce, zájmová sdružení. Pojištění členů sborů dobrovolných hasičů.
HRAS – Zařízení hřišť, s. r. o.
Navrhujeme, vyrábíme a stavíme venkovní dětská hřiště.
HŘIŠTĚ 8D s. r. o.
Jsme česká rodinná firma. Už od roku 2006 vyrábíme originální dětská hřiště na míru pro města, obce, firmy i soukromé zahrady. Naše dětská hřiště mají nadčasový design, který najdete jedině u nás.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS ) a komunální nástavby.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba úsporného LED osvětlení interiéru a exteriéru, solární veřejné osvětlení a veřejné osvětlení. Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), varovné systémy.
JRK Česká republika
Jsme dlouhodobým partnerem a profesionálním dodavatelem inovativních produktů a technologií, chytrých systémů a informačních kampaní v oblasti odpadového hospodářství pro stovky samospráv.
www.chytreodpady.cz
LASKI s. r. o.
Firma LASKI – výroba a prodej komunální techniky. Tuzemská výroba profesionální techniky pro obce, technické služby, lesy a podobné organizace zabývající se úklidem velkých zelených ploch.
METROLUX s. r. o.
Firma nabízí služby v oblasti osvětlení jako jsou výpočty, projekty, příprava výběrových řízení v osvětlení, vypracování žádostí o dotaci v rámci programu EFEKT, generely a koncepce VO.
MIKEŠ-CZ, s. r. o.
Užitkové elektromobily Alke, prodej, servis komunální techniky – traktory, nakladače, štěpkovače, zametací vozy.
MINAM servis a. s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky Multicar, HAKO Citymaster včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby. ESHOP.MULTICARMORAVA.CZ
mmcité 1 a. s.
Jsme firma mmcité – český výrobce městského mobiliáře a designu pro veřejný prostor. Naše produkty distribuujeme do celého světa – děláme města krásnější, ať už jsou kdekoliv.
MODUS, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce svítidel pro interiér i exteriér.
MONOTREND s. r. o.
Jsme česká firma zabývající se výrobou, prodejem a odbornou montáží herních prvků na dětská hřiště a workoutová hřiště. Dále nabízíme fitness zařízení a městský mobiliář.
MultiGolfPark
Realizujeme multigolfová hřiště pro všechny generace. MultiGolfPark v sobě spojuje sportoviště hned pro tři atraktivní sporty – fotbalgolf, discgolf a parkgolf. Možnost financování z MMR.
Neogenia s. r. o.
Vytváříme komunikační projekty pro moderně fungující samosprávy, jejichž výsledkem je více aktivních, participujících a spokojených občanů. Ukážeme vám, jak na to.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
www.multione.cz
www.pal.cz
PROFIBA s. r. o.
Profiba = přední výrobce mobiliáře pro města a obce. Naším cílem je vytvářet kvalitní produkty a být spolehlivým obchodním partnerem.
Prostředí a fluidní technika, s. r. o.
PFT, s.r.o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující: regulaci odtoku ventily a čištění pomocí česlí v odlehčovacích komorách a dešťových nádržích. Pneu ČSOV pro čerpání splašků.
PYTLÍK, a. s.
Společnost PYTLÍK, a. s., se specializuje na výrobu produktů z PE, zejména z recyklovaného materiálu. Mezi náš stěžejní sortiment patří zejména odpadové pytle, fólie a sáčky do košů.
ROADMEDIC s. r. o.
Stavby, rekonstrukce a opravy komunikací. Opravy poruch vozovek tryskovou metodou, technologie Jetpatcher. Strojní pokládka asfaltu finišerem, emulzní nátěry vozovek, penetrační makadam, zemní práce.
SAFE TREES, s. r. o.
Firma je tvořena 20 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SATERNUS DĚTSKÁ HŘIŠTĚ s. r. o.
Jsme výrobci zařízení dětských hřišť a sportovišť s více jak 20 letou tradicí a bohatými zkušenostmi v řadě evropských zemí. Zajistíme projekt, realizaci stavby vč. možnosti získání dotace na projekt.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992), výrobce technologie pro systémový on-line monitoring obecních soustav domovních ČOV. Dodavatel veřejného osvětlení a fotbalových informačních LED panelů.
SIMED s. r. o.
Generální prodejce iniversálních vozů Durso, výrobce a prodejce komunálních nástaveb.
SOLACERA IQ s. r. o.
Výroba a montáž interiérových svítidel s proměnnou chromatičností a jasem.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
SWIETELSKY stavební s. r. o., odštěpný závod DS Morava
Poskytování komplexních služeb v oboru dopravních, inženýrských a sportovních staveb; výstavba pozemních komun., zpevněných ploch, mostních objektů, provádění penetračního makadamu a ekolog. staveb.
TEDOM a. s.
Zabýváme se výrobou kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla. Nabízíme dodávku, financování a provozování kogeneračních jednotek v obecních budovách.
T-MAPY spol. s r. o.
Nabízíme webové technologie pro geografické i základní informační systémy, softwarové prostředky pro desktopový GIS a geografická data pro všestranné využití.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
VÝDOZ s. r. o.
Firma Výdoz s. r. o., se zabývá kompletními službami v oblasti dopravního značení od roku 1990. Od samotné výroby přes projekci, instalaci až po údržbu.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Zálesí a. s.
Zabýváme se výrobou plastových obalů, kovovýrobou součástek do automobilů, zemědělskou výrobou a obchodní činností na úseku zemědělské, lesnické a komunální techniky.

Katalog

Elmik s.r.o.
Bezdrátový a drátový rozhlas pro obce a města. Prodej – montáž – servis
EVEROPROJEKT s. r. o.
Prodej a servis komunální techniky, strojů pro kompostování, zemědělská technika.
EVERUN CZECH REPUBLIC s. r. o.
Prodej a servis kolových teleskopických nakladačů.
FLORAVIL, s. r. o.
Pro veřejný sektor dodáváme pozemní i závěsné květináče, květinové pyramidy, vertikální zahrady, cibuloviny a jejich mechanizované sázení, květinové osivo a parkovací štěrkové rohože.
Hlášenírozhlasu.cz
VÍTĚZ VELETRHU URBIS 2017. Provozovatel služeb Hlášenírozhlasu.cz, webů a informačních systémů měst a obcí v ČR a na Slovensku. Za startem společnosti stojí ocenění zakladatelů od Akademie věd ČR.
Institute for Democracy 21, z. ú.
Jsme nezisková organizace založená v roce 2016. Podporujeme účast veřejnosti na rozhodování a šíříme myšlenku Janečkovou metodou v ČR i zahraničí.
KAMPOS, s. r. o.
Jsme na trhu již 21 let. V našem logistickém centru se zabýváme výrobou LED svítidel a jejich řízením, kabelových svazků, montáží konektorů, obalovými materiály, podsedáky SITCARD, pronájmem prostor.
Smaltovna Mišík Hodonín s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy, vodočetní latě.
STROM PRAHA a. s.
Výhradní zástupce zemědělské, zahradní, komunální a golfové techniky JOHN DEERE pro ČR.
Visiocom s. r. o.
Visiocom s.r.o. je profesionální dodavatel LED produktů v oblasti veřejného osvětlení, solárního osvětlení, průmyslového osvětlení, osvětlení interiérů, systémů řízení osvětlení. Záruka až 10 let.

Mediální partneři

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Pravidelné přílohy: – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě); – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, PO účtuje
Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce přináší užitečné informace nejen pro starosty, hejtmany a volené zastupitele, ale i pro zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Důležitá fakta pro svou činnost v něm však naleznou rovněž podnikatelé a firmy poskytující výrobky a služby městům, obcím a úředníkům krajských a městských úřadů, magistrátů a státních orgánů.

Partneři a vystavovatelé na 50. DMO