Partneři a vystavovatelé na 53. DMO

Hlavní partneři

Mediální partneři

Firemní prezentace

Bonita Group Service, s.r.o.
Bonita „vyrábí a dodává radost z pohybu a hry“. Dětská hřiště, workout, fitness programy pro všechny generace. Pro města i venkov, pro školky i školy, pro firmy i sportovní kluby nabízí promyšlené sestavy i jednotlivé prvky hřišť. Bonita Group Service, s.r.o. působí na trhu od roku 2007 a od roku 2017 má svůj moderní výrobní závod v Drásově. Mimořádná kapacita výrobního závodu umožňuje rychle reagovat na potřeby zákazníků. Osvědčená řešení kovových herních prvků v moderním designu zažívají svou renesanci u nás i ve světě. Proto hřiště z Bonity dnes najdete od Aše až po Singapur. U hřišť od Bonity si zákazníci cení optimálního poměru hodnot, jako jsou rozvoj dětských i dospělých uživatelů, životnost, bezpečnost, estetika a dlouhodobě nižší náklady díky minimální údržbě vzhledem ke kvalitě použitých materiálů. Seznamte se s nabídkou na www.hriste-bonita.cz nebo volejte +420 515 555 100 a domluvte si schůzku přímo na místě Vaší realizace. Bonita je tu pro Vás.
Česká pošta, s.p.
Posláním České pošty, s. p., je být důvěryhodným poskytovatelem kvalitních služeb v oblasti zprostředkování informací, plateb a zboží tradičními i elektronickými formami. Česká pošta zajišťuje poskytování univerzálních poštovních služeb a usiluje o jejich vyšší efektivitu. Její současná činnost je determinována čtyřmi klíčovými trendy ovlivňujícími trh a konkurenční prostředí. Jsou to: nové technologie, změna způsobu komunikace způsobená rozmachem internetu, měnící se potřeby zákazníků a liberalizace poštovních služeb. Česká pošta má v úmyslu i nadále úzce spolupracovat se státní správou, a to nejen prostřednictvím široké sítě svých poboček, ale i novými formami. Za nezbytné považuje neustálé zlepšování svého obrazu v očích veřejnosti. Při vědomí své společenské role a sociální odpovědnosti chce zároveň být také atraktivním zaměstnavatelem.  Již deset let uplynulo od založení projektu Pošta Partner. Pobočky pošty Partner jsou plnohodnotnou alternativou pošty. Z pohledu zákazníka na poskytování základních poštovních služeb není žádný rozdíl v tom, zda navštíví pobočku České pošty a nebo poštu Partner. Jediná odlišnost spočívá v tom, že pošta Partner je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Při jednání o převodu na poštu Partner a jejím provozování Česká pošta úzce spolupracuje nejen se samosprávami obcí, ale také jejími organizacemi. Dále pak pošty Partner vznikají v součinnosti  s právnickými a fyzickými osobami.
ČEZ ESCO, a.s.
ČEZ ESCO (Energy Service Company) je dceřiná společnost ČEZ, která komplexně pokrývá energetické potřeby firem, obcí a institucí všech velikostí. Poskytujeme inovativní řešení šitá na míru našim zákazníkům a významně jim tak pomáháme snižovat provozní náklady i produkci emisí. Zajišťujeme nejen dodávky elektřiny, plynu a tepla, ale také energetické audity a energetické poradenství, výstavbu elektrických zařízení, kogeneračních jednotek a střešních fotovoltaických elektráren. Pro řadu zákazníků také jejich energetická zařízení provozujeme a poskytujeme služby týkající se údržby a servisu. Jsme i významným dodavatelem služeb souvisejících s veřejnou a firemní elektromobilitou. ČEZ ESCO má téměř 2000 zaměstnanců a zastřešuje již 16 dceřiných společností. Více na www.cezesco.cz.
ARCH Consulting s r. o.
Projekt Obcejinak.cz pomáhá obcím ČR s nastavením moderní koncepce odpadového hospodářství a tím s přípravou na novou legislativu. Řeší výhodnější smluvní podmínky na trhu s EE a ZP a veřejné zakázky.
Avistech s. r. o.
Multifunkční kolový nakladač vhodný do stavebnictví, zahradnictví, lesnictví, zemědělství apod. se širokou škálou přídavného nářadí.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotací.
Berger – Huck s. r. o.
Výrobce a dodavatel pro sportovní a ochranné sítě Huck, dětská lanová hřiště Huck, sportovní žíněnky a doskočiště Berger a sportovní hliníkové konstrukce Haspo.
BMH spol. s r. o.
Specialista na bezvýkopové obnovy kanalizací a sanace vodovodních potrubí bezvýkopovými technologiemi.
Colmex s. r. o.
Colmex, navrhujeme a stavíme venkovní cvičící hřiště. Naše fitness stroje i street workout mají unikátní design, funkcionalitu, výběr z materiálů i barev. NOVINKA Parkour a Agility. 10 let s vámi.
EcoFuture s. r. o.
Prodej užitkových elektromobilů ALKÉ, ISUZU Nosnost 2.5 t – 7.5 t Možnost použití kartáče, radlice, sypače, nádrže na vodu 1000 l, vysavače a dalších 40 nástaveb
ECOLED veřejné osvětlení s. r. o.
Specializujeme se na výměny veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy. Nabízíme komplexní služby v oblasti dotací.
elBlesk – dostupné elektromobily
Elektromobily elBlesk přinášejí velmi levnou a ekologickou dopravu.Díky výměnným nástavbám se také perfektně hodí pro celoroční údržbu obecních ploch. Na naše elektromobily vám rádi vyřídíme dotace.
EL-INSTA ENERGO s. r. o.
Firma se od roku 1991 vyprofilovala jako spolehlivý partner v ENERGETICE, zde vystavuje svou novou řadu LED svítidel VARIA pro všechny požadavky na VO ve městě a v obci.
ELKOPLAST CZ s. r. o.
ELKOPLAST CZ, s.r.o. je česká výrobní společnost s více než 20letou tradicí v oblasti techniky pro sběr, třídění a přepravu odpadů.
Empemont s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
Energo IPT s. r. o.
Energo IPT s.r.o. – výrobce venkovního sportovního zařízení – specialista na výrobu zemních trampolín pro děti od 3 let, lanových pyramid, solárních a nerezových fitness do městských parků.
Euronet Services, spol. s r.o.
Společnost Euronet je celosvětově působící provozovatel nezávislé bankomatové sítě. Naše bankomaty nabízí všechny běžně využívané funkce jako ostatní bankomaty navíc s možností výběru EUR.
FLEX SMILE s. r. o.
Partner pro veřejnou správu v řešení úspory vody ve veřejných zařízeních. Chcete snížit náklady na vodné a stočné? Nebo dokonce máte problémy s nedostatkem vody? Jsme tu pro Vás.
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení "Hřiště na klíč" od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, rekonstrukce hřišť, oplocení, umělé sportovní povrchy, umělé trávníky, EPDM, PAVITEX, venkovní posilovací stroje, projektové dokumentace.
Galileo Corporation, s. r. o.
Osvědčený a profesionální partner pro obce, města a příspěvkové organizace v komplexním řešení jejich internetové prezentace.
GEPRO spol. s. r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO poskytují informace o katastru nemovitostí, inženýrských sítích, umožňují vedení pasportů, map. Pro PC, tablety i mobilní telefony.
Herold – dětský svět a zahrada, s. r. o.
Jsme výrobci dětských, přírodních a workoutových hřišť. V naší nabídce najdete hřiště ze severského smrku, akátu a kovu. Hřiště jsou certifikovaná dle platných norem.
Hřiště pod Květinou s. r. o.
Výrobce dětských hřišť, naučných stezek a mobiliáře z akátového dřeva. Vyrábíme také fitness prvky, prvky pro seniory a agility prvky pro psy.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS ) a komunální nástavby.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba solárního LED veřejného osvětlení, veřejného osvětlení, úsporného LED osvětlení interiéru. Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), varovné systémy.
JRK Česká republika
Již 10 let se zabýváme problematikou odpadového hospodářství. Díky JRK PARTNERSTVÍ se samosprávami společně předcházíme vzniku odpadů, snižujeme množství skládkovaného odpadu a zvyšujeme míru třídění.
Komunální technika, s. r. o.
Dodavatel plastových popelnic a kontejnerů, odpadkových košů, městského mobiliáře, podzemních kontejnerů, kontejnerových přívěsů, multifunkční nakladač DAPPER.
LASKI s. r. o.
Komunální technika pro města a obce Drtiče, štěpkovače, frézy na podlahy, vysavače listí
Meva a. s.
Meva Group je skupina výrobních a obchodních společností zaměřující se na oblast životního prostředí, které svou působností přesahují hranice Evropy.
mmcité 1 a. s.
Jsme firma mmcité – český výrobce městského mobiliáře a designu pro veřejný prostor. Naše produkty distribuujeme do celého světa – děláme města krásnější, ať už jsou kdekoliv.
MODUS, spol. s r. o.
Výrobce svítidel od roku 1994. V nabídce svítidla pro (nejen) veřejné osvětlení s vlastními LED moduly. Svítidla vyrobena kompletně v České Lípě. Poskytujeme záruku až 10 let.
MONOTREND s. r. o.
Jsme česká firma zabývající se výrobou, prodejem a odbornou montáží herních prvků na dětská hřiště a workoutová hřiště. Dále nabízíme fitness zařízení a městský mobiliář.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce po celý rok.
www.multione.cz
www.pal.cz
PRESSKAN system, a. s.
PRESSKAN system, a.s., je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii včetně šachet.
Prostředí a fluidní technika s. r. o.
PFT, s. r. o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující: regulaci odtoku ventily a čištění pomocí česlí v odlehčovacích komorách a dešťových nádržích. Pneu ČSOV pro čerpání odpadních vod.
PYTLÍK, a. s.
Výrobce a prodejce výrobků z PE, z 90% vyrábíme z recyklovaného materiálu a to hlavně odpadové pytle, sáčky do košů a jiné produkty.
ROADMEDIC s. r. o.
Stavby, opravy a reko silnic a komunikací. Opravy tryskovou technologií JETPATCHER; plošné nátěry vozovek; penetrační makadam; pokládka asfalt. směsí finišerem; zemní práce; čištění komunikací…
SAFE TREES, s. r. o.
Firma je tvořena 20 odborníky specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992) výrobce technologie pro on-line monitoring soustav domovních ČOV (ceny – Inovace roku 2019 a Vizionář 2019), digitálních úředních desek a fotbalových LED panelů.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
STROM PRAHA a. s.
Výhradní zastoupení techniky JOHN DEERE v ČR.
SWIETELSKY stavební s.r.o. odštěpný závod DS Morava
Poskytování komplexních služeb v oboru dopravních, inženýrských a sportovních staveb – výstavba pozemních komun., zpevněných ploch, mostních objektů, provádění penetračního makadamu, ekol. staveb a sportovišť.
TEDOM a. s.
TEDOM a. s. je česká firma, která se zabývá vývojem a výrobou kogeneračních jednotek. Na trhu působí více než 28 let. Za tuto dobu bylo vyrobeno přes 4500 jednotek, jež jsou vyváženy do zemí celého světa.
TEWIKO systems s. r. o.
Projektové dokumentace, výroba, realizace sportovišť a dětských hřišť.
TONERMARKET s. r. o.
Prodej, pronájem a servis tiskáren a kopírek. Poskytování softwarového řešení pro správu a zabezpečení tisku. Prodej ve třech kamenných prodejnách v Olomouci, Prostějově a Vyškově. Kvalitní servis po celé Moravě.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
URBITECH s. r. o.
Provozovatel unikátní služby Hlášenírozhlasu.cz pro moderní a efektivní informování občanů s možností zpětné vazby, tvůrce webů a informačních systémů měst a obcí v ČR i na Slovensku. Držitel významných ocenění a jednička ve SMART komunikaci.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.

Katalog

JAFA beton styl
Přední výrobce betonových výrobků pro městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, vázy pro mobilní zeleň nebo zahrazovací sloupky.
RESSED s. r. o.
Odolné židle, stoly a lavice pro kulturní sály a obřadní síně.
Smaltovna Mišík Hodonín s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy, vodočetní latě.

Mediální partneři

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Stálé rubriky: – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, – Odpovědi na dotazy; Pravidelná příloha: Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě);
Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce přináší užitečné informace nejen pro starosty, hejtmany a volené zastupitele, ale i pro zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Důležitá fakta pro svou činnost v něm však naleznou rovněž podnikatelé a firmy poskytující výrobky a služby městům, obcím a úředníkům krajských a městských úřadů, magistrátů a státních orgánů.
Vltava Labe Media a.s.
Deník českého vydavatelství Vltava Labe Media, a.s., vychází v 70 regionálních mutacích. Jde o největší seriózní titul v ČR, který má i svou on-line zpravodajskou podobu.

Partneři a vystavovatelé na 52. DMO