Partneři a vystavovatelé na 54. DMO

Generální partner

Hlavní partner

Mediální partneři

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a.s.
Česká spořitelna je moderní banka orientovaná jak na drobné klienty, tak i na malé a střední firmy, velké korporace, a také na města a obce. Nezastupitelnou roli hraje také v poskytování služeb v oblasti finančních trhů.
Bonita Group Service, s.r.o.
Bonita vyrábí a dodává radost z pohybu a hry: dětská hřiště, workoutová hřiště a venkovní fitness stroje pro všechny generace. Pro velké i malé obce, pro školky a školy, pro firmy i sportovní kluby nabízí promyšlené sestavy i jednotlivé prvky hřišť. Bonita Group Service, s.r.o. působí na trhu od roku 2007 a od roku 2017 má svůj moderní výrobní závod v Drásově. Mimořádná kapacita výrobního závodu umožňuje rychle reagovat na potřeby zákazníků. Osvědčená řešení kovových herních prvků v moderním designu zažívají svou renesanci u nás i ve světě. Proto hřiště z Bonity najdete dnes od Islandu až po Singapur. U hřišť od Bonity si zákazníci cení optimálního poměru hodnot, jako jsou přínos pro fyzický rozvoj dětských i dospělých uživatelů, dlouhá životnost, vysoká bezpečnost, funkční estetika a férová cena. Bezpečný provoz šetří starosti starostům a nižší provozní náklady šetří peníze obci. To vše díky kvalitě použitých materiálů a dostatečně robustnímu konstrukčnímu řešení, které odolává nejen běžnému provozu, ale i velké zátěži a vandalismu. Seznamte se s nabídkou na www.hriste-bonita.cz nebo volejte 515 555 100 a domluvte si schůzku přímo na místě Vaší realizace. Bonita je tu pro Vás.
ACER WOODWAY s.r.o
Zaměřujeme se na výrobu akátových dětských hřišť a naučných stezek, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
Avistech s. r. o.
Multifunkční nosiče nářadí Avant a terénní pracovní plošiny Leguan
Awocado s. r. o.
Jsme mladá, česká firma. Vymýšlíme interaktivní vzdělávací prvky a hry o přírodě. Za šest let existence máme za sebou stovky realizací naučných stezek, spoustu zábavných her a učebních pomůcek.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotace.
BMH spol. s r. o.
Firma se zabývá opravami vodovodů a kanalizací moderními bezvýkopovými technologiemi. Provádí čištění, monitoring, pasportizace a celkové návrhy řešení problému.
Colmex s. r. o.
Colmex, venkovní svět cvičení. Naše fitness stroje, street workout, parkour i agility mají unikátní design, funkcionalitu, výběr z materiálů i barev. NOVINKA Posilovací stroje na ven se zátěží.
ECOLED veřejné osvětlení s. r. o.
Specializujeme se na výměny veřejného osvětlení, především na projekty financované z dotace EFEKT nebo metodou EPC. Umožňujeme modernizaci VO s garantovanou úsporou a bez vstupní investice.
Empemont s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, rekonstrukce hřišť, umělé trávníky, sportovní koberec PAVITEX, EPDM, umělé sportovní povrchy, revitalizace umělých trávníků, zpracování projektové dokumentace.
Galileo Corporation, s. r. o.
Galileo Corporation je díky 4000 zákazníků největší dodavatel www stránek pro obce a příspěvkové organizace v ČR i SK. Pro obce také realizujeme Elektronické úřední desky, rozesílání SMS občanům, mobilní aplikace pro občany atd.
GEPRO spol. s. r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO poskytují informace o katastru nemovitostí, inženýrských sítích, umožňují vedení pasportů. Pro PC, tablety i mobilní telefony.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS) a komunální nástavby.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba solárního LED veřejného osvětlení, veřejného osvětlení, úsporného LED osvětlení interiéru. Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), varovné systémy.
www.ledeos.cz
JRK Česká republika s. r. o.
JRK Česká republika je partnerem obcí a měst po celé České republice, kterým pomáhá optimalizovat odpadové hospodářství. Společně snižují množství směsného komunálního odpadu a zvyšují míru třídění.
Komunální technika, s. r. o.
Dodavatel plastových popelnic a kontejnerů, odpadkových košů, městského mobiliáře, podzemních a polopodzemních kontejnerů, kontejnerových přívěsů a svozových vozidel.
MEVA – TEC s. r. o.
Tradiční český dodavatel nádob na odpad, městského mobiliáře a podzemních a polopodzemních kontejnerů
mmcité a. s.
Jsme firma mmcité – český výrobce městského mobiliáře a designu pro veřejný prostor. Naše produkty distribuujeme do celého světa – děláme města krásnější, ať už jsou kdekoliv.
MUNIPOLIS s. r. o.
Mobilní Rozhlas dává obcím, městům a institucím do rukou ty nejmodernější nástroje pro chytrou komunikaci se svými občany a členy.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce po celý rok.
www.traktorykioti.cz
www.multione.cz
PRESSKAN system, a. s.
PRESSKAN system, a.s., je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii včetně šachet.
PYTLÍK, a. s.
Výrobce a dodavatel zejména recyklovaných odpadových pytlů, sáčků a dalších obalů z PE materiálu.
RESSED s. r. o.
Jsme malá rodinná firma. Specializujeme se na odolné zátěžové židle a další sedací nábytek včetně stolů. Mezi naše spokojené zákazníky patří kulturní obecní domy, restaurace, kavárny, hotely a další.
SAFE TREES, s. r. o.
Společnost SAFE TREES, s. r. o., se specializuje na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče
STROM PRAHA a. s.
Výhradní zastoupení značky JOHN DEERE pro ČR v oboru zahradní, komunální a golfové techniky včetně prodeje a servisu těžké zemědělské techniky
SWIETELSKY stavební s.r.o., odštěpný závod DS Morava
Poskytování komplexních služeb v oboru dopravních, inženýrských a sportovních staveb; výstavba pozemních komun., zpevněných ploch, mostních objektů, provádění penetračního makadamu a ekolog. staveb.
TENDERA partners, s. r. o.
Zajišťujeme komplexní poradenství a administraci v oblasti zadávání veřejných zakázek pro soukromý i veřejný sektor.
TONERMARKET s. r. o.
Prodej, pronájem a servis tiskáren a kopírek. Poskytování softwarového řešení pro správu a zabezpečení tisku. Prodej ve třech kamenných prodejnách v Olomouci, Prostějově a Vyškově. Kvalitní servis po celé Moravě.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
URBITECH s. r. o.
Společnost URBITECH s.r.o. je moderní IT firma, která Vám může nabídnout nejen účinný komunikační systém Hlášenírozhlasu.cz, moderní webové stránky, ale také celkovou digitalizaci úřadu na míru.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
2K CONSULTING s. r. o.
Společnost 2K CONSULTING s.r.o. poskytuje dlouhodobě služby v oblasti bezpečnosti a vedení spisové služby. Ve spolupráci s kontrolními a dozorovými orgány spustila projekt Bezpečný úřad.

Katalog

Smaltovna Mišík Hodonín s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy, vodočetní latě

Mediální partneři

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Stálé rubriky: – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, – Odpovědi na dotazy; Pravidelná příloha: Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě);
Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
eGovernment Network News
Internetový portál zaměřený na elektronizaci státní správy a samospráv vydávaný vydavatelstvím Averia Ltd.
ICT Network News
Informační medium v elektronické i tištěné formě zaměřené na aktuality v oblasti ICT, kybernetické bezpečnosti a digitalizace společnosti vydávané vydavatelstvím Averia Ltd.
Komunální ekologie
Online deník pro obce a města. Odborné články, informace, reportáže i rozhovory z oblastí: odpady, voda, energie, ovzduší, dotace a oběhové hospodářství. K dispozici poradna, kde po vložení dotazu odpovídají experti z oboru. Web šitý na míru potřebám starostů a odborných pracovníků.
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce přináší užitečné informace nejen pro starosty, hejtmany a volené zastupitele, ale i pro zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Důležitá fakta pro svou činnost v něm však naleznou rovněž podnikatelé a firmy poskytující výrobky a služby městům, obcím a úředníkům krajských a městských úřadů, magistrátů a státních orgánů.

Partneři a vystavovatelé na 53. DMO